Touzim si zkonfigurovat Mutt a Claws mail clinety, pac thunderbird uz me sere, mutt se bude pouzivat na cPUNK BOXu, stejne jako irssi, pomoci SSH ve Screenu [pamatuj, chces si zkonfigurovat irssi aby umelo komunikovat s jabberem a twitterem pomoci OTR, abys tak mel vsechny klienty pro komunikaci na serveru, kam se pripojis pomoci ssh - key only - a na stejnem miste chces mit mutt]
ha. takhle zvecera jsem ziskal jeden zajimavy, ted uz sudoersky ucet... lolly-pop-lolly-pop&roll
[cely blok textu velmi popisne jesitnosti byl odstranen, dekuji ti ma unavena hlavo, ze jsi mi dovolila zmaclnou tlacitko backspace, dej si do drzky, overdrive, pokud bude
tam rozchodit truecrypt z commandline, ktery mi umozni vsecko co delam zabalit tak, aby to bylo videt, jen kdyz tam jsem, precejen bych nerad, aby tam po me cokoliv zustalo, budu-li systemem nasilne vyvrzen... mmmchodem ta ideal, ze budu na Gollum masiny tahat jen truecrypt kontejner je docela mila, truecrypt + scriptik, co to probudi a aktivuje vsecko, co se mi hodi zevnitr, to je hezke, treba nmap, netcat, wireshark.... hmm hmm... chybama se clovek uci, musim zitra zjistit, jestli to vubec jde a udelat si nejaky dalsi toor scripty, nez me odtamtud vyzenou, jestli...
Takze todo na zitra:
hobiti prace:
- wiki k BRMZiN
- press card
- re-flash BeagleBone angsrom linux
- installovat beaglebone kompletne - aktualozovat seznam serverovych app, jak se nasly za poslednich 14 dni
glum na cestach:
- truecrypt z # + scripticky s gollum rights, schovat milasska + zkonfigurovat pejska a zamessek, aby nam chytre rikal, co se deje a nedelal pritom hluk - nginx
- udelat si tam prehled - prozkoumat celou bazinu jestli nektera z tech tvaricek neni k snedku, zeano milasku
- udelat sha-1, co kdyz by priserky chtely milaska nejak oblafnout, to by se nam nelibilo, glumglum, pwn white pride, pwn
- postavit zadni dvirka do donespivo konfiguraku
- procmuchat, procmuchat, procmuchat kdo jsou sousedi a jit se podivat okolo, treba nekde nekdo zapomel
- uklidit ve var, uklidit gollum
pred Obrazovkou:
sundat GoT, cuz Winter is comming!!!