na tomhle screenshotu z Holmese se mi libi ta augmented reality, hezka analyza ;]
mmchodem adulterer jsem si musel najit ve slovniku a pak se mi to libilo jeste vic.... fornication, fornication, fornication...
Jo kdyz uz jsme u smilstva, prej je krasne nemoralni Vlk z Wallstreet, asi zase pujdu do kina... a nevidel jsem porad Nimfomanku, se svou soucastnou milenkou jsme usoudili, ze nemame sexualni ani jiny vztah vhodny k tomu, abychom spolu na ten film sli... teda to jsem usoudil ja, ji se tam jen nechtelo, je to odeme krute? hmm asi je... co uz, ale pravdive
kdo jde na Ninfomanku semnou? kdo jde na Vlka z Wallstreet [i kdyz Di Capria nesnasim]... zajimalo by me, co se jako stalo, ze by se zas lidi naucili tocit filmy? Nebo se cz distribuce dala dohromady? Bejvaj dlouhy mesice, kdy nechci jit vubec na nic a opevovane sracky typu nova serie Batmana me vubec nelakaji, ale ted v jednom tydnu [mesici] 3x do kina? hmm? na carky ve vete seru, chci koukat na Holmese a pada mi hlava.
Jo uz vim, asi tak 2 roky, mozna 3 jsem nekoukal na serialy ani na filmy [jako jo, ale tak 1 za ctvrt roku jsem si dal nejake kino, na kompu treba vubec] a ted se to nejak zmenilo, to muze byt taky duvod.
Mmchodem, vsimnul jsem si, ze k filmum mam hrozive osobni vztah spojeny s okolim... viz Nimfomanka... proste s nekym na nektere filmy vubec, pripadne na nektere filmy jen s nekym [i kdyz asi nejradej sam, co ja vim, stejne se vzdycky ale snazim nekoho pozvat a stejne nikdy nikdo nejde]