CATZILLA: rezna rana v horke vode neboli a krev proudi rychlej...
a ano, mas pravdu, i kdyz se mi Tvuj tenhle prispevek nelibi, chapes spravne, ze o strepy se nejsnadnej poreze nekdo, kdo se po nich plazi, coz je presne to, co me ceka v dalsim kroku...
jdu si napustit vanu, horkou
v kapse kabatu uz asi pet tydnu nosim starou rezavou britvu znacky Hyena... je hrozive rezava a na pomery britvy i dost tupa, ale kdyz jsem si s ni predevcirem pri vyrobe prototipu Davidova praku proriz palec, jsem si jistej, ze to bude ma dalsi Hyena.
kdysi jsem rekl, boli-li te zivot az k sebevrazde, kopej kolem sebe, kric hori, hori, hlavne ne pomoc, pomoc. treba by prisel nekdo, kdo te rozesmeje a pozve na pivo.
ono to tak neni, prvni verze Overdrive, nejlepsi pritel sebe sama: SUICIDE. zkoncila [ac ten audit stale mam a nic z nej nezmizelo], v dobe, kdy jsem kricel o pomoc.
Moji "pratele" se do me tehda pustili, ze jsem pozer a pak jsem zkonci n ajednotce intenzivni pece, pekne bez nich. A nejsou, a je to mozna jeden z duvodu, proc proste nikomu nereknu, kdy jsem pod parou, a kdy naopak para dojde a Hyena si kousne od zapesti az po loket v horky vane.
Zatim je to jen vypsani nalady, s Dablem na panaka, tanec bez uplnku nad hlavou.
Proste poza, reklo by se.
Zatim je ve vane jeste horka voda, takze rezy neboli.
A vlastne co to melu, nikdy jsem se nemel chut rezat, ohen mi dela deleko vetsi radost a jizvy, ale ty tady nikdo nevidel.
Jdu si dat vodku, Prazskou... to je ta, co stoji na okne na prvni fotce, kde jsou knihy v prazdnem ramu... vidis tam ty flasky? Rek jsem naposledy me milovane vietnamce, ze az me nekdo bude milovat a ja jeho, prestanu pit.
Ze bych mel sklon vyhrozovat lidem svimi ciny?
Ale ne, proste jen rikam, co si myslim, a ono to stoji za hovno, jak formalne, tak obsahem.
Jsem tak plnej veci a tak malo toho, co ma smysl...