tech zalomenych spicek a odlomjenych inzulinek je presne 100, v krabici je jich pravdepodobne jeste asi tak 1000. je to za posledni odhadem 3 roky, tahm je ssebou pres vsechny stehovani a podobne.
jindrova pritelkyne je STreet Worker, slibila, ze mi je vymenu 1:1, takze muzu rozdat vsem lidem, o kterych vim, ze by se jim mohly k necemu hodit. to vlastne delam uz i ted, kupuju je 10kc/kus s tim, ze treba sve soon-to-be-ex flatmate davam jednou za 14 dni 5 kusu. mam dojem, ze celou dobu, nez dostane ciste, tak pouziva dokola tu samou. to je dost hruza, protoze priblizne po 3-5 vpychu se jehla zacne chovat jako kopyto, takze dela velke diry, boli to a hlavne zila uhyba, takze si clovek zpusobi zbytecne moc vbodnui bez valneho uspechu. jednou jsem na spicku pouzite koukal pod mikroskopem a clovek vidi, jak se na ocelovem plisku spicky dela z5ny hacek, popripade se samotna spicka otoci dozadu tlakem o kuzi, takze vlasne uz tam zadna spicka neni... proste brr, nemluve o tom, ze co asi to dela s zilou, kdyz takovy zz5ny hacek jde smerem ven...
no, takze krabice s tisicem pouzitych ma cenu cca 10x1000=10 000 CZK.
dobry ne?
[uvazuju, jestli mi to jeste nekdy prestane chybet, ale momenty jako tyhle me vedou k tomu, ze i kdyz mi jehla chybi, porad je to lepsi, nez kdyz byla aktualni...]