wow, really really?
prave jsem si pusti Day Watch [ruskou vypravenku o Jinych], takhle pred spanim... zhasnul jsem lampu, pustil zvuk do Maranze a uzivam si HD kvality na Retina display a v ten moment se rozsviti podsviceni klavesnice [vypinatelne]... to je chytre, zas jednou pekne...
o muj Mac je jinak ve Firme spor, no precejen za nej nekdo dal 45 tisic bez DPH. DOstal jsem jej primo od sveho jmenovece a majitele Visual Unity, kdyz jsme opousteli vystavu... byl to jeden z predvadecich...
vyprosil jsem si jej, opravdu jsem prosil "pretty pretty please..." a myslel jsem to vazne. moc jsem jej chtel, a to jen proto, abych mel vsechny tri velke OS [dnez uz se pocitaji 4, i s ADroidem, ze?]. Moc se omlouvam, ze se Jablickem tak moc chlubim, ale mam z nej TAKOVOU RADOST, tak pekne udelany kus HW a veskrze i SW, proste cool + useful... kazdopadne hlavni manager, druhy nejvyssi po jmenovci a CEO mi jej chtel zabavit, ze je to pro me prilis draha a zbytecna hracka. Skoro jsem podlehnul, ale zaloval s prosikem TP a ten rek, ze on je majitel firmy a ON rozhoduje komu co da a zaplati a ze sve rozhodnuti podarovat me nejhezcim jabkem, ktery jsem zatim mel, NEHODLA MENIT a NEHODLA SE OPAKOVAT a JABLECAK JE MUJ.
To bude zle krve. Myslim, ze Tech manager jej chtel pro sebe, sam ma nejaky Dell, i kdyz taky hezky kus...
za tohohle Jablecnaka se ale asi vyplati bit se a byt bit...
Taky mate radi Yellow Sumbarine a Bjotls?
mmchdm, dejte neco jineho nez Love me tender od Elvise. Rika se, ze jeden/jedna ma budto rada Elvise, nebo Beatles. Ja jsem Beatles typ, za coz muze Bota, stejne jako za Curta Cobaina + Ret Hot Chilly Peppers, takjako Sorbak muze za Visaci Zamek + Havarnu/Burroughs Band + Offspring + Zappu a Makac muze za Beefharta a Erica Burdona... Vasek Knapek pak za Mariana Vargu atd. a Slunko za Pluto/Fajta/Bittovou + UJD [timto vsem dekuji, hodne jste mohli za moji vychovu, nekdy i za moji vyzivu, osaceni a byt ;] oh, ejdz me rozneznil a rozvzpominal... zpet k Day Watch a nekdo dejte nejakeho toho Elvise...
Jo je tady jeste nekdo, kdo podobne jako ja miluje Dire Straights?