JULYZ: jo psi jsou v pohode.
Ad audit: uplne souhlasim, uplne souhlasim ;]
dekuji za prani hezkeho dne, at uz sviti slunko nebo prsi. dneska bych moh treba celej zbytek dne neproflakat u kompu nebo tak neco... no... uvazuju, jak se zbavit vetsiny svych veci, aniz bych toho litoval a zaroven nemusel tak casto uklizet.
asi vyhlasim garazovy vyprodej, protoze tohle se vazne neda. jednou za tejden je v mem pokoji uz takovy mrdnik, ze proste ztratim jedno odpoledne jen uklidem a navic uz se to neda porad stehovat.
a to jsem kurva prijel do prahy s 80l batohem a stacilo mi to... co se doprcic deje? [to jen k tomu hezkemu dnu]
mmchodem, kam se jako chodi, kdyz chce clovek bejt mezi lidma, ale taky se s nima treba bavit.
zjistil jsem ze kino, hospoda a bazen ne. v kine vsichni koukaj jednim smerem, v bazenu zas vsichni zkousej se neutopit, pripadne tam machrujou kluci vsim moznym, v hospode jsou vsichni ozrali a nebavi me dokud nejsem hodne ozralej ja, ale to HROZNE leze do penez ;]
tak nevim. ze bych zasel na psychiatrii? to by mohlo klapnout.
jo, chtelo by to psa, abych se moh seznamit s lidma, to dycky fungovalo, navic to cloveka nuti chodit ven.
jenomze, kdyz jsem sam, je chudak pes doma sam a moje stesti je pak na ukor jeho stesti.
asi zas nekam vypisu, ze jdu vencit s nekym psa. to minule zabralo, zejo Julie ;]
[kua chybis mi tady, ne ze ne]