hodne cool druha kuze [vykradeno z cp v obrazech, kupodivu toho zivejsiho CyberPunk auditu, coz je vazne divny, vzhledem k tomu, ze svet okolo me je cim dal vic cyberpunk... minimalne cyber urcite, punk prichut tomu dodava jen par lidi a eventu, ale stejne]
Mmchodem, predpokladam, ze tady vsichni v auditu [ja vim, ze nemluvite a kdyz vypisu nejaky dotazy, pripadne napisu, at sem date fotky svejch der, kde prave sedite, kdyz to tady ctete... a ze by kazdej nemel v notebooku nebo v telefonu fotak, to se mi nak nezda...] uz ctou Transmetropolitan, ze?
Pamatuju si, jak jeste kdyz zil Balu, tak jsem tenhle cyberpunkovej comix rozdaval jako svou navstivenku na CDcku upravenym do designu 3 okeho smajlika. Jedinej, kdo si jej tehdy vzal a dokonce i precet byl prave Balu. R.I.P. panacku.
Tak me napada, nejel by nekdo karou na Moravu? Ze bychom se zastavili Baluakovi na hrob? Ja nebyl na pohrbu, pac tehda jsem byl na -tehda jeste- sjednoceny Ukrajine, tak bych mu jako sel ... plivnout/soulozit... na hrob [to neni zneucteni, ba naopak, povazuju to za vyjadreni ke smrti, ke ktere jsme oba meli blizko, jen jeho polibila, na me se kupodivu vysrala... mozna jsem mu vubec nemel ukazovat, ze sebevrazda je na dosah ruky. stejne by na to prisel... a vida no vale nada. pice.]
No kazdopadne, kdyby nekdo mel cestu smer Zlin/Bratrejov [muze byt i ze SK, pac tam tudyma se da dostat nekam na Puchov a tam tim smerem], tak bysem se svez.
Ale zas budou vsichni mlcet, ze?
No nic, jdu budovat hodnoty. Klarka je v Prase, takze mam jistou veceri [obcas se, s velkou nadsazkou, citim jak Henry Miller, kdyz psal Pod strechami Parize a Obratnik *, taky chodil ke znamejm na veceri, pac nemel co zrat, ale pak pise o tom, jak sel do bordelu, nebo nekde opijel nejakou kurvu, aby si moh zasukat, az z ni chlupy litaly a pak lecil tripla terpentinem. skoda, ze mam dojem, ze vsechno podstatny uz napsal on, mohla by to bejt minimalne dobra sbirka povidek... ;]