MOUSEK: docela shanim knihu [2 dily]: Tajne dejiny hudby.
Jsou tam popsany mechanismy ruznych zvuku na lidske telo a psychiku, mimo jine.
Ja odtamtud jednou opsal hezkej hudebni nastroj z husich krku [takovy to, do ceho cpes draty]. Vezmes 2 nejak tluste, nejak dlouhe [ale funguji jakekoliv] a tocis s nima. Vytvari to alikvotni tony.
Kazdopadne Sorbak treba znal nejake programovani pro klavesy, 2 kanaly l-r, ktere zpusobovalo zmeneny stav vnimani.
Cerny chtel na 1.maje jednou pustit do priznivcu KSCM nejaky hnedy zvuk: tedy zvuk, ktery zpusobuje uvolneni sveracu [najdu v knizce kolik a jak to bylo]...
jinak domluvili jsme se s par lidma, ze si vsichni udelame IQ test... neznate nejakou dobrou stranku, ktera by pro to sla pouzit? vsechno co jsme nasli bylo placene... treba tohle :
http://iq-testuj.cz/
Pokud by se nekdo chtel pridat, tak rad uvidim vase vysledky. Ja se chlubim mensackejma, kdy mi vychazi 135-147, ale kdyz treba ted vnimam, jak po 3 dnech uzivani halucinogenu pro kone + kolem me pluvi 4 lidi pres sebe a hraje televize... nejsem schopen ani psat koherentni text ted. takze bych rek ze aktualne mam tak 110 ;]
[za kvalitu dnes napsanych textu se tedy dost omlouvam, berte to vsechno jako poznamky urcene k rozpracovani ;]