SANCHA: to je vtipny. predpokladam, ze to pouziva jako nadavku, kdezto tenhle kolega je cim dal tim vic jakoze fasista... ve smyslu toho, ze je tak pravicackej, az nadava na vsechno, co se mu nelibi, jako na nejakou konspiraci levicaku, kteri chteji prerozdelit jeho penize a omezit jeho zivot, aby se nekdo jinej mej lip. Cikani zerou jeho penize, utratit vsechny, kdo nevydelavaji hromadu penez a tak.
Zezacatku to bylo inspirativni, protoze ja treba taky nejsem moc pro ruzne multi-culti experimenty typu masova a podporovana migrace lidi z afriky do jineho kulturniho podtextu, kteremu se odmitaji podrizovat, cimz vznika nejdriv problem, pak nasili, pak bud okupace nebo nenavistna reakce z druhe strany, kterazto je pak ale oznacena za neprirozenou ... tohle me samo taky dovadi k zoufalstvi, ve smyslu: kdyz se jim tady nelibi, tak at sem kurva nelezou. kdyz se nekdo chce chovat jako prase, uplatni se na nej -klidne zakonnej- praseci trest.
[stejne porad nechapu, co melou levicaci - a ted to asi pouzivam uplne stejne jako kolega- o problemu vlastnickeho prava, v tom smyslu, ze treba Tekk je v pohode na cizim pozemku... ja jsem pro tresspassers will be shot, survivors will be shot again... kdyz pak nekdo se chce chovat liberalne a levicacky, tak prece nemusi pravo uplatnovat a muze si napsat na zed: na tomhle pozemku mi muzete klidne zakopavat mrtvoly, je volne k dispozici kazdymu, a je to ne? ale proc bych nemel mit pravo nekoho zastrelit, kdyz mi leze do baraku, to porad nechapu]