• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    KOBUK: jj, ja tady mel jeden cas obdobi RAF Bader-Meinhof komplex tady asi i jeste dogrepujes...
    jeden cas jsem si na RAF hodne ujel proste, no.
    Ale B-M Komplex je super film, mam rad.
    KOBUK
    KOBUK --- ---
    OVERDRIVE: Vida je! To si musím zase někdy pustit můj oblíbený Baader Meinhof Komplex: http://www.csfd.cz/film/246076-baader-meinhof-komplex/ Tam jsou ty kluci a holky z první a částečně i druhé generace RAF pěkně v pohybu.

    Mimochodem poslední velkou akcí RAF byla v roce 1993 likvidace právě dostavěného vězení Weiterstadt, kde měli být mimo jiné vězněni někeří členové RAF. Provedla ji třetí generace, většina jejich členů zůstala dodnes neodhalena. Takhle to tam vypadalo po výbuchu, škoda 250 mil. marek (zpacifikované bachaře před detonací odvezli v dodávce někam za město, aby nepřišli k úrazu):
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    vzpomel jsem si na Weathermany dik tomuhle listu studijnich materialu v FBI Valut knihovne:

    PasteBay.com - Free uncensored text hosting
    http://pastebay.net/1453241
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---


    tohle jsou prvni RAF, to podtim jsou nekteri z Wathermanu
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vzdycky me zajimalo, kdo byl tihle Americti RAF, tedy rote fraction arme:

    Weather Underground - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Weather_Underground
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Aneb kdyz vybuchne Glock:

    Ow.ly - image uploaded by @firearmblog
    http://ow.ly/i/5Ybey

    #guns
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---


    Chiappa Rhino Revolver
    3 Chiappa Rhino Revolver Wallpapers | Chiappa Rhino Revolver Backgrounds
    http://wall.alphacoders.com/by_sub_category.php?id=211293
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    to je jedno
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    OVERDRIVE: tohle bude asi fake...

    SORBAK
    SORBAK --- ---
    OVERDRIVE: nejaka puska od NOVESKE RIFLEWORKS http://www.shopnoveske.com/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SORBAK: hehe, kvuli tomu si to asi znova nedam ;] stejne mam nejradej dvojku kvuli strileni a trojku kvuli ponure atmosfere











    na tehle fotce: co to je za gun, kterej ma na tyhle fotce?

    modelka a zaroven opravdu strelec: Ethereal Rose
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    OVERDRIVE: alien... v teto scene je pekne videt i venusin pahorek ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---


    wow, coool sexy Elen Ripley
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Putin po anexi Krymu vyznamenal gangstery a zločince | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...putin-po-anexi-krymu-vyznamenal-gangstery-a-zlocince_310257.html#.U6Qg-uaSxj4


    zajimave, ze o nekterych Nocnich Vlcich jsem uz slysel od jedne holky, co jezdi na motorce ;]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zajimalo by me tohle danske prislovi, co myslite, ze se jim rika?

    Na žábu šlapeme tak dlouho, dokud kváká.
    -- Dánské přísloví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kousek diskuze na facebooku, bylo to na tema Chomsky a citovana cast je od Michala Ruska, dalsi text je muj a pak od jednoho politicky potencialne zajimaveho ID na FB, se kterym chci navazat diskuzi jinde nez na fb..


    Tomas Overdrive-Spider Petru

    Michal Rusek : Průšvih je, že to byli vždy mladí lidé, kteří MYSLELI OPAČNĚ, tedy proti establishmentu. Dnes mladí považují za čest (!), když replikují názory boháčů v politice. Miluju tady ty "pravicové socky"

    Na to se da rict jen to, ze kdo dnes mysli proti establishmentu, vymyka se uplne z koncepce levice a pravice a nemysli vubec v techle intencich, ale snazi se delat startupy, kickstarterove projekty, pise clanky, jedna politicky jako samostatny, na nekterych konkretnich vecech participujici jedinec [jak psal blahe pameti Keller, nez se z nej stala komunisticka mrdka]... takze stejne jako Comsky je mimo, protoze porad mysli v intencich levice a pravice, a porad si mysli, ze lide jednaji jako skupiny a zajmove spolky, tak tak je mimo i tenhle tvuj komentar. lide jsou dneska daleko vice individualisticti a sdruzuji se vylozene zajmove, temer vubec starodavne : politicky nebo ideologicky. pravicove socky jsou treba studenti, jenomze oni maji pravdu, kdyz ted vidim mlade, ktero vylezou z vysoke a okamzite se kolem sebe ohanej sice mirne najivnima, ale velmi inovativnima projektovejma dokumentacema... to je proste zmena paradigmatu a ver mi, ze hodne technickejch mladejch na to ma HODNE vic nez treba v devadesatkach, kdy jsme byli jen banda konickaru s odrenejma notebookama a hlavou plnou idealu a napadu, ale o businessu jsme nemeli ani poneti a pravice nam pripadala jako nepochopitelne zlo nekde daleko a nahore a levice jako banda blbcu, kteri nic neumej, ale radi by nejaky data z nasich notebooku [tady jsme meli pravdu, pac nic jako funkcni stat porad jeste nevzinklo a zrovna Tvoje generace je ta, ktera tady na to mela 20 let, je pravda, ze ted uz nastupuje ta moje, coz je dobre]


    David Vorovka:

    Navazují tímto na Tomáše Petrů, s jehož komentářem v podstatě souhlasím. Pro ilustraci uvádím citaci z knihy Vladimíra Čermáka "Operace Listopad 1989" o KAN- Klubu angažovaných nestraníků (pro mě velmi sympatické hodnocení):
    "Fázi, kdy se tito lidé zformovali jako angažovaní nestraníci, lze považovat za něco, co odpovídalo své době a co asi nikdo z nich nehodlal dotáhnout do konce, resp. do absurdna. V každém případě to ukázalo na skutečnost, že v této společnosti se vytvořila velká skupina jedinců, kteří nechtějí být vnímáni jako sociálně neteční jedinci nezajímající se o to kam, jakým způsobem a pod jakým tlakem společnost směřuje. Je jich nejspíše více než je členů všech těch úspěšných i neúspěšných partají zápolících spolu o moc dohromady. Netvoří však žádnou viditelnou voličskou a volitelnou strukturu. VĚTŠINOU FIGURUJÍ NA VOLEBNÍCH VÝSLEDCÍCH JAKO TI, KTEŘÍ NEPŘIŠLI K VOLBÁM (zvýrazněno mnou). Málokdo z žurnalistů je schopen k tomu dodat, "protože neměli koho volit". NEZÚČASTŇUJÍ SE TOHOTO ZJEVNĚ PSEUDODEMOKRATICKÉHO BOJE O MOC. Jsou nezávislí, což lze odvodit z jejich "výkonů", které ve prospěch celé společnosti odvádějí, ale jiným způsobem než hrou na demokracii. ... Nezávislí nestraníci vytvářejí pravé prodemokratické klima ve velkých společnostech. Nikoliv nepřipravené zákony s mnoha přívěsky a novelami, jejichž schvalovatelé a navrhovatelé SE POVAŽUJÍ ZA OCHRÁNCE LIDSKÝCH PRÁV. Bez NN by ani česká ani jiná společnost nemohla fungovat. BEZ RŮZNÝCH PRO SEBE A SVÉ ÚZKÉ ZÁJMY PROSAZUJÍCÍCH STRAN BY SE VŠAK SNADNO OBEŠLY. Jsou těmi, kteří udržují velké společnosti funkčními, schopnými i v budoucnu udržet a rozvíjet existenci našeho druhu prostřednictvím vynálezu velkých společností, a to i v případě, že pro to nebudou vždy příznivé podmínky."
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _OZZY_: ja se s nim neznam, muzes mu napsat pro info?

    Jinak nasel jsem, ze Ceska Zbrojovka dela treba granatomety, doporucuju zajemcum o zbrne kouknout na jejich katalog: http://www.czub.cz/cz/catalog/86-ozbrojene-slozky.aspx
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam