SORBAK: mam nejake zkusenosti s celodennim nosenim i strilenim...
potrebuju/chci to predevsim na obranou strelbu, takze takovahle vlozena tercovka s ostrejma hranama, posuvnejma miridlama... nic pro me.
na kazdodeni noseni uz je jasny revolver, jen se rozhoduju mezi Judge a Governor, presvedci me asi .45 LongColt ammo, takze pak asi jen velikost, a chci jen 2"
Budu to ladovat 4+1 broky+.45LC
Jako hlavni zbran asi CZ75, az budou prachy tak asi Glock.
Kazdopadne "hlavni zbran" znamena ta, co bude lezet doma v trezoru a je to ta, co se z ni bude strilet pro zabavu na strelnici a bude to hlavni zbran, kdyz se neco posere.
Porad jeste uvazuju nad Pythonem, 6", tam je proste nevychytavka nedostatek amma v bubnu, na "vsechno se posere" zbran bych chtel precejen neco, co ma velkej zasobnik. Treba 82Beretta ma az 19ranny 9mm zasobnik jako neprodlouzeny, coz je imho hodne solidni. Pritom to udrzim v ruce, narozdil od Glocku.
Navic se mi dost libi, ze CZ75/C1911 jde de-cocknout a nosit s nabojem v komore, tzv. izraelske/USA noseni...
Ty tercovky s railama jsou pro me vcelku k nicemu... jinak aby bylo jasno, jak by to asi pusobilo v me ruce [nemam fotku se zbranema, ale videl jsem se s tim, a je to presne tohle...]: nemam rad velky boty, poznas, ze ti nesedej, uz na pohled: