• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    OVERDRIVE: I am X me minulo hele. ale neubauten rozhodne posloucham:)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OVERDRIVE: C) žloutenka /předpokládám A/ je irelevantní, ale jinak asi fakt vyřazeny mno. U mě se naštěstí na orientaci neptali, nebo jsem jim možná lhala, už nevim - každopádně nevidim duvod, proč bych měla byt vyřazená kvuli tomu, že si občas líznu kundy :).
    Jinak jak to tedy máš s orientací? Musím říct, že jestli jsem to pochopila z příspěvků dobře, tak znám jen velmi málo podobných chlapů...nebo si to nechávaj pro sebe, jako třeba muj muž, který taky ledasco zkoušel, ale přizná to málokomu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    CAMELLA: nemuzu za a] nesplnuju podminku proti homosexualite, za b] jsem ex-fetak za c] jako dite jsem mel zloutenku
    Muzu dat krev jen v EXTREME nutnem pripade.
    Jedine upsat telo na lekarske pokusy.

    MMchodem Hyena me taky zivila, a to mozna dyl jak dva roky, akorat tady to bylo tak, ze si odeme zacala pucovat Prattchetovky, ktere jsem tehdy mel vsechny [ted je ma vsechny ona] a uz u me zustala.
    Stava se.... tuhle situaci chapu... a je mozne, ze jeste nekdy nastane.

    Veci se maji vlastne tak, ze kdom par kamosu nemam zadnou rodinu. Sice existuji nejaci lide v Olomouci, kteri me ale pripravili o vsechno, co jsem tam mel, zas je pravda, ze se staraji o babicky a tak... ale nic po nich nechci, nevidivam je [i kdyz ted ve ctvrtek budu muset sehnat na vlak, pac sestra asi v 25 dostudovala nejake Potravinove doporucovani, nevim jak se to jmenuje... proste vyzivovy poradce nebo co... ted sice nevi co se sebou, ale budu promoce, tak se na ni po letech musim jet podivat.]

    Vlastne nejsem ani nahodou chudy, stezuju si zbytecne. Platim asi 110 litru dluh, kterej jsem si udelal, kdyz jsem jeste fetoval, a za posledni 2 mesice jsem nedostal skoro nic, co by bylo o moc vic, nez me stoji najem, z minule prace, protoze pohybliva slozka platu byla skoro polovina platu a tu mi samo nedali, kdyz jsem dal vypoved [po sedmi letech, mozna po 6ti], takze proste nevychazim... nemam zaplacenej najem, mam stovku a tesim se na vyplatu v nove praci, ktera by aspon nejak mela obsahovat zaklad toho, co kazdy mesic musm... coz treba obsahuje jet ideane 2x mesicne za dcerou [4000 jen na cestu] a tak...

    Kdysi jsem radil kamaradovi, at si neporizuje decko ve Lvove, protoze cestovat tam jej vyjde na malej majlant i v case i v penezich, kdyz se posere jeho vztah s holkou a ona utce k mamince.


    Nemam male nakady, nikdy jsem nemel. Neumim setrit, chodim na obedy, nekdy na vecere, mam rad burbon a hezky hadry. Kdyz mam holku, jsem schopen za ni utratit pulku vyplaty ani nemrknout... jsem dandy a hedonista, proste jsem a nechci z toho slevovat. Ted proste docasne trpim, protoze proste nemuzu byt co chci.

    To ze to hazu na holky je samozrejme blbost ;] a] klidne se necham pozvat, b] kdyz bude nejhur, prodam ledvinu, bude-li to stat zato ;]]]]]
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OVERDRIVE: spíš si nepotkal nějakou tak blbou...jako jsem třeba byla já :).
    Když jsem se po dlouhém čase znovu sešla s mužem, tak byl bez práce, musel znovu bydlet u matky a na cestu a na kafe, co si se mnou domluvil, si taky pujčil od matky tuším. Mno a tam mi slíbil, že mě seřeže jak žito, což se mi líbilo natolik, že jsem ho ještě pozvala k sobě na kafe...z kterého už neodešel, po tydnu přinesl kytaru a kombo a to jsem si řekla, že u mě asi fakt bydlí :). Ale to byl leden 2012, práci našel až ted v březnu 2014...ale taky jsme to nějak dali, i když blbě a já tehdy makala 13hodin denně, 6 dní v tydnu, abych nás oba nějak uživila.
    Nicméně když jsi na tom tak blbě, nech si pustit žilou, 4 kila se hoděj vždycky :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    dal bych si nejakyho dobryho [mozna po-Millerovskyho] Batmana... uz je toho hrozne moc, tezko zjistit, co si vybrat
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    DRACONIK: poslouchas treba I AM X?
    A co treba naprosto ne-britpop Einsturzende Neubauten?

    Stavim se za Tebou s fleskou s datama, zachvili... ;]

    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    OVERDRIVE: me se libilo asi nejvic prvni cd, pak jeste gorillaz. ale klidne si diskosku od tebe vezmu, i comix:) jsem spis fanda blur, mam rad britpop:)
    //
    he, to mas taky dobre naditou penezenku, jsem na tom ted dost podobne:D
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    vlastne ne zitra, ale dneska,... chjo, mel bych jit zas jednou spat.
    ale zas mam domacnost jak ze skatulky, az me nekdy nejaka bude chtit, nemusim se ji bat pozvat na kafe ;]
    natrel jsem stul, nejaky futra, az bude po vyplate, koupim dalsi barvy a vchodove dvere se promeni v Americkou vlajku, zachodove v Britskou a kuchynske v Ceskou ;]
    ted jen prezit 16 dni do vyplaty s 128,- kc so mam v penezence [uz jsem si zvyknul, ze s takovou placatou srajtofli nemam sanci ani u tech mladejch, ne tak u tech, co chcou deti... chtej pozvat aspon na panaka, defky ;]]]]]]
    dobrou teda uz konecne
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    DRACONIK: jasne, protoze Gorillaz jsou "Damon Albarn of Blur, and Jamie Hewlett, co-creator of the comic book Tank Girl"

    resim v cp auditu spolecne s ebolou: [ Cyber.Punk: cyberpunk is not dead! cyberpunk is NOW! : SubHuman, PostHuman, TransHuman, InHuman ]

    dnes jsem stahnul discography Gorillaz zas jednou [jeden cas jsem poslouchal jen je[j] a zaroven jsem sundal vsechny comixbooky Tank Girl, pokud bys chtel, budu mit zitra v praci
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    OVERDRIVE: pripomnelo mi to gorillaz, docela oblibeny projekt ze stredni od Damon Albarna, ma to souvislost, nebo je jen autor dila stejny?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    CAMELLA: no necekal jsem to. v podstate to ale dosahlo pozadovaneho ucinku pobavit se.
    jednou jsem se takhle pustil do slepicek, kdyz hajily, ze bylinky jsou hrozne fajn, nemaj zadny vedlejsi ucinky a narozdil od leku nejsou nebezpecny a jsou daleko, ale daleko lecivejsi, nez ty svinstva, co nam cpou zly spolecnosti co vyrabej leky.
    taky to bylo jak stelba do vrabcu z .45. vrhlo se to na me, a mel jsem to co odhanet, kloboukem i kopanci.
    vlastne mi to nevadi, rikam si, ze tim treba neco zmenim... ne nerikam si nic takovyho. nic ti nezmenim, proste jen jsem si normalne zaprudil a je to zly a neeticky.
    ale to nevadi, protoze jsem zlej a neetickej a bavi me rozesmat lidi, ktery chodej sem do tohohle auditu, i za cenu toho, ze ze sebe nekde jinde udelam zlyho a neetickyho krvesaje ;]
    vlastne maj pravdu, kdyz se do me pustili, jen mi namasirovali me ztuhle recnicke umeni ;]]]]

    A dost uz vytahovani se. Jsem rad, ze jsi tady, je mile se s Tebou potkat, videl jsem Te ve zvirackejch auditkach uz driv.
    Dobrejch a zajimavejch znamejch a pratel neni nikdy dost, uz jen proto, ze cloveku dokazou do oci rict, kdyz uz je fakt zlej a sobeckej zmrd, coz se mi taky obcas stava.

    NIc, dnes jsem rozhodnut si jit lehnout nejak normalne. Preju hezky sny a dobrej pracovni tejden.
    A vida a louca y bella.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OVERDRIVE: njn, ty jeden sebestřednej feťáku :D
    Holt zvířecí lidi jsou zvířecí lidi. Vidim to v práci dnes a denně, samozřejmě existují mezi nimi i normální kousky, ale velké množství je holt těžce abnormálních. Léčí si na zvířatech svoje komplexy a nevyslyšené touhy. Někdy je člověku až na zvracení, kam až se svojí opičí láskou jsou schopni dojít. Já jsem byla schopná ukončit trápení zvířeti poprvé někdy v deseti letech, kdy jsem tý zmrzačený slepici prostě usekla hlavu, ale někdo není schopny to včas udělat ani ve čtyřiceti - a to ani nemusí sekat hlavu, stačí zvíře donést a nechat utratit někym jinym.
    Ale na druhou stranu, co jsi taky jinýho čekal, žejo, kor na nyxu :)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    OVERDRIVE:
    :)
    Ozvu se Ti samozrejme.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SANCHA: tak se pak zastav u me, az pojedes pres Prahu, muzem to vzit treba do lesa na SK, ale musim vedet dopredu, jsem v nove praci chvili, ale vyminil jsem si, ze dostanu volno i ve zkusebce...

    Jinak uz je tam -17, dobry ;] beru to jako kladne body, znamena to, ze to ti lidi ctou. Vlastne v absolutn hodnote dobry ;] asi muj neuzpesnejsi prispevek. Ala poodobne se mi to podoarilo i v auditku Jake filmy stoji zato, ktere jsem si musel unbooknout, abych ty mlady naduty paka neposilal doprdele porad, je to ztrata casu a asi se jim nelibila Antonioniho Zvetsenina nebo co ;]]]]
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    OVERDRIVE:
    Minus sedmnact bodu to sem snad jeste nevidela :)

    Vejlet dobry ale kratky. Uz jsem zpet v Kodani, dva tydny v praci. Chystam se zas cestovat, pristi tyden. Asi pres Berlin, a pak Praha a na Moravu, nekam do lesa. Az mne bude trochu lip, az vylezu z postele, sem marod. Ozvu se.

    Na stranky se mrknu dik
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---


    BioARTCAMP: Laboratory Ecologies in the Wild West | ISEA2011 Istanbul
    http://isea2011.sabanciuniv.edu/panel/bioartcamp-laboratory-ecologies-wild-west
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SANCHA: si myslim ;]
    jak jste dopadli s vejletem do Jeseniku? uz jsi z5 v Kodani? jake mas cestovni plany?
    jinak unas ve firme porad asi budou nejaky mista... koukat na visualunity.com, zivotopis v eng. samo IT.



    Jinak pokdu by nekdo vedel o nejakym zajimavym miste pro zdravotni sestru, co ted nekolik let delala veterinu, umi eng a taky strilet z pistole, tak sem s nim. Mimo obor, v oboru... jakkoliv.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    OVERDRIVE: Tak to jsem se moc pobavila na kocicim auditku :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---


    muj oblibeny wallpaper, jen tu naladu uz jsem dlooouho nezazil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam