DRACONIK: jo, dny kdy nic neudelaj jsou hrozny... ja mam zas dneska den, kdy porad s nekym mluvim, a je to uplne k nicemu.
vcera jsem kolegini rek, ze je uplna lama, abych to nerikal za jejima zadama, protoze proste nezivime se psanim papiru, ve kterejch nic neni, v tech papirech ma byt nejaka informace... proto jsem jeji papiry odmit odevzdat sefovi a ... no nevzala to zrovna dobre, ale je pravda, ze po 3h kdy mi furt vykladala, ze vsecko dela dobre, jsem na ni kricel... a to neco jako: me uz je to uplne jedno, bud si ty blbosti prepises smysluplne, nebo si je odevzdej, ale ja je odevzdavat nebudu, ja bych te za takovou sracku vyhodil. a hlavne mi dej uz pokoj, potrebuju makat.
rozbrecela se, ale co je horsi, cely den pak chodila po firme a tvrdila, ze jsem ji rek, ze ji vyhodim z prace a ze jsem sobeckej zmrd, kterej .... nevim... sobeckej zmrd je tam obecne casto, kdyz nekomu reknu, ze neco dela blbe. zvlast, kdyz me domuti po trech hodinach, kdy mu vysvetluju PROC to dela blbe, abych jej poslal do prdele.
no proste parada.
takze na me asi 10 lidi koukalo, jak kdybych nekoho zavrazdil a kolegyne se me boji [coz je lepsi, nez kdyby dal otravovala blbostma, jako treba dotazama, z jakych zemi se sklada Severni Amerika nebo jestli mnozstvi prenesenych video-dat po internetu znamena pocet kliknuti na stranky].
Kazdopadne GRRR.
Jinak ohledne vyrazu vlka mas pravdu.
A nohy nemaj bejt anatomicky presne, ale kdybys je videl v originale. Vis jaky ma ruce pepek namornik? Jo tak takovy mel nohy puvodne vlk ;]
Ocas ma taky divnej a vsecko, ale to je proste v cene, to je fer...
Makove pole ma byt jakoze v pozadi, rekne ale jako v popredi vlka, jako by stal pred polem, nerozhodny co s tim vsim ma delat, nekdo na nej promluvil a on se na nej utrhnul, ze jej otravuje... procez by byl pak prejmenovan na sbeckeho zmrda a otravujici by odesel ;]