DRACONIK: oslici mam vlastni, dal mi ji jednou id Disparity, nebo mu za ni porad jeste dluzim 200,- to uz nevim [vim] ale kazdopadne doufam, ze si oslici nekdo pujci a pak uvidime jak se zblaznil.
ja z te knihovnicky tedka ctu Tchai-Pan[a], ktereho je tam taky kopie [ja mam svoji].... jinak jsem tam nechal jeste Norske drevo, to si pujcil Smuky... a pujcil mi za to Divku se zlatejma kalhotkama, coz je dalsi v poradi na cteni.
Nejak zacinam mit tenhle tyden uz ale vseho dost. mam dojem, ze dneska prijdu domu a budu civet do zdi a rikat si, jaky hezky obrazky, a pak mi upadne hlava...
Ale pekne se nam knizni vymena rozjela, muzes se zajit podivat ke me domu, kdyz bys chtel pujcit dalsi veci.
Ja se ted potkal s id Windmill_xyz, kerej si odeme pujcoval Sontagovou, pojednani o AIDS a jeho konotacich na tebe i na spolecnost... sam jem to jeste necet, uvidime jestli vrati, kdyz si pujcoval byl presnej a milej. Takovej sympatickej intos.
Jsem mrtvej, asi jdu do prdele dneska.
Hezky povidat si s kolegou, co sedi pres chodbu... ale zas mam dojem, ze velku udrzujem rozumnou mez zajimavosti naseho chatu. dnes dostavam pojeby, takze je to dobry, aspon nepojebavam porad nekoho ja.
to je des, jak se nic nedeje, kdyz clovek chce. je to jak strilet do neprustrelne vesty, cim je kulka rychlejsi, tim je odpor vetsi.
nevadi. koupim si za 20kcs dnes zmrzlinu, budu vykracovat ulici a uvazovat o krase sveta, pak prijde to s tim koukanim do zdi, a zitra se necham od RAVa a Tebe opit na konziku. mezi tim nevim jeste, ale ono se neco najde.