vsimnu jsem si, ze nejaci moji kamosi, co sem chodi cerstve, protoze jsem je pozval, tak nemaji ikonku, coz je vlastbe zaklad na kazde socialni siti, nyx je zajimavej tim, ze se tady jeste porad pouziva znalost html, pripadne znalost alespon zakladnich manipulaci s grafikou, to uz dneska mladi neumej, nebo spis nemuseji. dnes staci proste uploadnout fotku a ona se zmensi a orizne sama... jinak ale je potreba 40x50, 5kb, pokud chcete byt reprezentovani nejakym obrazkem sveho avatara.
kazdopadne jednou za cas mam naladu udelat nejake ikonky jen tak doforoty, a ty pak jednou za cas uploadnu jen tak nekam, treba se budou nekomu hodit. vzhledem k tomu, ze jak mam teplotu, nemuzu se soustredit na syntax vet, tak uz psat nebudu, ale tajdle jsou ikonky, ze kterych si kdyztak muzete vybrat, az na tech par poslednich.... enjoy
jinak pri linkovNI MOSCHIAH OI! Jsem nasel vcelku nudni, ale docela informativni serial asi na tema vino [nezkoual jse zda jen, nebo je to o vareni obecne, cehoz uz mam ple bryle, asi stejne, jak nesnasim vsechny ty kluky s vyholenou hlaou v kozenejch bundach s nasivkama... punk je mrdat, decka!]. Kazdopadne dil na tema Spanelska vina mi tak nejak sedi do nalady, protoze touhle dobou jsem v 2006 roce uz byl viceme domestifikovany v Praze, ale touhle dobou uz jsme meli sbaleno, vsechno, co jsme nepotrebovali uz bylo rozprodane a cesta mela byt i cil.
Davam sve aktualni praci prave jeden rok, a pristi rok touhle dobou vyrazim smer Morocco, at uz jako zamestnanec, nebo jako cerstve nezamestnany, countdown started [ha, chtel bych google callenda conter].
Chjo, nemate nekdo nejakou volnou kamaradku? Sestru? Sestrenici?.... je mi to v podstate fuck v jakem vztahu k ni budete, ale docela by se mi libilo, aby si chtela zasukat, pripadne se postarat o nekoho, koho boli zoubek az se mu zaviraj ociska, a komu by se vcelku libilo, kdyby v te posteli prestala byt zima.
Docela jsem doufal, ze Zorka bude fungovat, ale zda se, ze ona nechce, nebo ja nevim, proste se nejak nemuzem potkat. Kazda si dneska chce delat co cche, ale ze by treba delala neco se svojim pritelem, to uz je v dnesni individualisticke spolecnosti koncept, ktery snad zadna devcica z Prahy nechape...
MMchodem mam dojem, ze je hrozne jednoduchy se Prazskejm karieristkam dostat do kalhotek, vlastne tak moc, ze uz me to skoro az nebavi, ale porad je tady ten problem, ze ud jsou zadany, nebo jsou tu za karierou a na nejakej vaznejsi vztah se muzou vysrat, pac by to zavanelo potencionalnima detma, potencionalnim "nemuze me sukat kazdej kdo projde okolo a ma spravne podholenou hlavu a ray-bany"... nebo jsem jen cynickej z nemoci a bolesti zubu? podle me to tak je. si nepamatuju, ze bych v Olomouci moh mit buchtu jen proto, ze se ji libi ma jarmulka nebo klobouk a me jeji zadek, tak se dame do reci, a nez dokoncime myslenku, ona stoji na spickach a ja ji tlacim zevnitr zaludem na zaludek ;] ale nejak si zapomenem pak navzajem rict ja se kdo z nas jmenuje, a i kdyby, tak ona uz nezavola [pravda, uz se mi stalo, ze jsem nezavolal ja...].
Jsem cynickej, nemocnej, a pisu sem blaboly, ale doprdele uz pocitam skoro 365 den bez Truce, skoro uz me i prestalo stvat, ze jsem o ni prisel, skoro uz me i prestalo stvat, ze jsem se zbavil tvrdych dorg, ale nejak nevidim, ze by to mohlo mit nejaky dory konec. V me generaci je to uz uplne over, a posledni z mojich byvalek a znamych nastupuji do obdobi laktacnich psychoz a sislani.... na rozvody je jeste brzy.... me uz moje harantice certice zachvili zacne domu vodit nejakyho podobnyho hajzla jako jsem byl ja a bude pomalu cas vysvetlovat ji, jak se pouzivaj kondomy... chjo.
Pomoc, ja bych si dal zenskou. Mohla by umet pict buchty, mohla by mit rada psy, mohlo by se ji treba libit dekadentni kazdodenni ziti, ale nemusela by se treba nechat nakryt od kazdyho, kdo zrovna pujde okolo a bude mit kalhoty.... kdyby treba nemela v hlave jen kulicky [aby nepadala do zatacky... brr, to je spatne, to prece rikam o svem chtovi...]... no to je fuck.
Jo a nejhorsi je, ze jsem se navic jeste zamiloval. Problem je, ze kdyz se s ni bavim, cervena se, a problem je, ze ma na severu Evropy pritele, ktereho si asi chce vzit. Chjo. Ta by se mi libila.
A kde je vlastne Zorka, nevite nekdo? Poslednich 20 dni jsem od ni dostal jeden radek na jejim wallu na facebooku a jinak moc nevim... ty hele Overdrive, muzes uz si konecne prestat stezovat a zacit chodit do bordelu? Ne nemuzu, bordel je to tady normalne, dokonce nekdy je to s nahodnejma holkama jeste rychlejsi, ani ti nestihne rict jmeno pritele, na kteryho si pak rano mas dat pozor az jej potkas v jejich koupelne [rika kamarad Belgican, ze cesky holk sou nejvetsi neverny kurvy co zna, ze se mu zatim nestalo, ze by mu nejaka z nich nedala, pokud si rekne, pritel nepritel... nejhorsi je, ze ma pravdu, a nejhorsi je, ze mi pripada blby to tak delat, a nejhorsi je, ze nehledam milenku, ale zenu... a nejhorsi je... co ja vim co je nejhorsi? asi to, ze me boli zub, pisu sem blbosti, misto abych se nakonec na to vysral a ctrl + a a delete... nevadi, stejne to az sem nikdo nedocte, a kdyz by to docetla nejak, co by me chtela, tak se ozve, a kdyz by to docetla nejaka, ktera uz si mysli, ze me ma, tak aspon dostane vynadano, a kdyz si to docte nejaka jina, zas mi napise, ze moje texty jsou kontroverzni, coz driv znamenalo utocne provokativni, ted to imho spis znamena spatne napsane a plne zbytecneho stezovani si na neco o cem kazdej vi a nikdo s tim nic nenadela, coz je vlastne jedno, pac nihil at omnia... a propos, protoze je tu jedna, ktera schodou okolnosti vi co znamena a propos a mozna nihil at omnia, a zaroven dela pro CIA, asi, tak te zrovna posilam pusu, a ze by me vlastne zajimalo, co je zac, akorat nemam ted moc naladu to zjistovat nejak systematicky, takze ty texty budou... rekneme Kontroverzni. jinak o CIA vim, ze maj jednu praci, co bych chtel delat, clovek cte a analyzuje knizku, pak prijede banda zabijaku a postili mu vsechny kolegy, protoze analyzoval nespravnou knizku a bypadlo na nej, ... no to je fuck. to misto muzu delat jenom ja a a Robert Redford, ale ja bych byl urcite lepsi, takze, pokud by bylo v Langley volno, tak tady jsem, tady jsem [ty se mas, ty se mas -- vic Sireny z Titanu] ]
Grr
http://overdrive.anhedonia.cz/pictures/url.jpeg
Nove - netridene: 25.9.2014
Nejaky novy jsou ted tady:
Tak dalsi jemna aktualizace:
VLCI:
BOMBA:
Hry:
Tvare:
Zvirata a furry:
Magie:
Priroda: