OVERDRIVE: Jj, naprostej souhlas, že je to divná látka.
Užívala jsem ho jako substituci, vygooglila jsem si přepočet na morfin, to jsem přepočítala na heroin, vypočetla jsem, kolik Tramalu budu potřebovat, abych mohla fungovat (myslím že první 3 dny to bylo 300 mg 2x denně;-D), fungovalo to :), pak jsem ho hned začla snižovat, během 3 týdnů na 50mg/24 hodin, pak na 50 mg obden, pak na 0...pohoda ;) Ale i při tomhle přístupu jsem cítila, že to není dobrý, je toxickej, takovej pocit, že jsem plná divných tmavě modrých a fialových věcí...že to vlastně proti heroinu není změna k lepšímu, akorát ten je plnej jinak barevných sraček ;-D
Pak jsem naštěstí objevila mák ;)
Šla jsem do toho, protože jednak sub mi přijde fuj, a jednak situace ponižování se před doktorem, kterej pak rozhodne, kolik a jak dlouho smíš užívat, pro mě prostě není, nepřijatelná představa, brrrrrr ;-), takže jsem prostě hledalaa jakýkoliv řešení, který šlo pokoutně a mimo systém ;-)
Vím, o člověku, co byl na Tramalu závislej, normálně zvyšoval dávky kapek ad absurdum, a říkal taky, že absťáky jsou hrozný...
Ty jsi na něj zřejmě nějakej citlivější, po tak krátkým užívání mi to přijde jako přehnaná reakce....někde jsem něco četla, snad dokonce to psal jistý znalý člověk tady na nyxu, že dost lidí nedokáže vyšší dávky Tramalu dobře odbourávat a je to pro ně pak hodně nebezpečný, zřejmě jsem měla štěstí, že to nejsem, a ty naopak...