cte se to odspoda, ale dulezity temata jsou nahore, kdyztak komentujte...
TO: 777PLAY --- --- unread --- 13:31:02 3.12.2014 --- 00:18 :: watched users
jdu na tu polifku, kurva, mam hlad ;]
ale bavi me s Tebou kecat, prijd do toho auditu, tam se muze mluvit, klidne takhle verejne, muze se nas tam prit vic.... mozna copy paste poslednich textu o slovanstvi by se tam hodilo...
TO: 777PLAY --- --- 13:30:16 3.12.2014 --- 00:18 :: watched users
Slovaci jsou taky Slovani a ono, kdyz tam zijeszjistis, ze to nejses ty. Mam tu zkusenost, mame jinej humor a tak. Zil jsem tam 5-7let. Ja si myslim, ze ja treba jsem vazne treba Bohem s germanskou dusi. Takovy neco jako kombinace Kafky a Landovskyho ;]
Slovaci jsou treba uz jakoby vic pro-rusti. A ono ale treba ani ne vsichni Ukrajinci jsou pro-slovansti jakoze pro-rusti.
FROM: 777PLAY --- --- 13:27:02 3.12.2014 --- 00:18 :: watched users
tu je rozkol rusove jsou slovani ...a cesi , slovaci taky.......hodne premysli o jejich blizkosti k nim k nejvetsi podobnosti.....cesko je specificke tim , ze v Cechach je citit uz historicky silnhejsi vliv germanismu, to morava tak nema, zapadni slovensko je taky tak na pomezi , a vychod slovenska uz je dost pro rusky orientovana,..je tam i silna rusinska komunita...rusi berou jaky soucast nich, bratri
TO: 777PLAY --- --- 13:24:32 3.12.2014 --- 00:18 :: watched users
jdu na tu polifku... ja kanady letos zrusil, koupil jsem si takovy pohorky v pracovnich odevech, misto kuze mam bomber... ale mam jednu kozenou budnu, ktera mi shazuje vesak nebo zidli jak je tezka, akorat ji musim zasit, pac je hrozne rozdrbana... vidis dobry plan po polifce, uklizet, delat kolaze a zasit si hadry, a uklidit zbytek
TO: 777PLAY --- --- 13:23:24 3.12.2014 --- 00:18 :: watched users
tam de o to, ze Rusaci budou dycky Rusaci, a tim padem s nima Cech nema spolecnej narod, kdezto Amici nejsou jeden narod, je to narod postavenej ze vsech narodu sveta a dycky to tak bylo, a tim padem tam muze Cech najit kus sebe, nebo neceho jinyho... samo je to taky jina kultura, ale je to kultura otevrena... Dej si od Neubautnu: Silence is Sexy a Ende Neu, to jsou uz takovy pisnickovy desky, pak se naucis poslouchat ty industrialky, kdyztak, .... jeste je dobra Alles wieder ofen myslim...
FROM: 777PLAY --- --- 13:20:50 3.12.2014 --- 00:18 :: watched users
jj ten kozak je tezky jak prase....mam ji chvilku, musis si na ni zvyknout.....jeste k tomu kanady s ocelovou spickou....hold nezavidim, punkacum, tezky zivot nejen v tomhle oblecku.....:) einsturzende neubauten je supr, ale nemam to poradne naposlouchane....vadi mi posledni dobou jak vsichni obhajujou a jebou se v konspiracnich teorii ohledne ruska jaka to svata zeme, ktera je vlastne ta dobra......nas kurva okupovali , lidi zapominaji , i kdyz dnes je to jina politika ale taky smeruje k absulutni diktature...neobhajuji usa, eu, vyjebane jejich nadnarodni korporace, ale at si ti lidi jdou zit do ruska a pochopi co to je za rezim, system....
TO: 777PLAY --- --- 13:15:18 3.12.2014 --- 00:18 :: watched users
to je luxusni bunda ;] sfetovanej motorkar asi tak odpovida... ale dobry vedet, ze se to da strikat, bych asi sablonkoval... nikdy jsem nemel tezkej kozak, vzdycky jen jiny kozeny bundy z mekke kuze, takze na ne neslo snadno kreslyt... ha, jdu se najist do automatu, polifku a gulas, nebo tak neco... budu pozdej.
ted je zrovna moje aditko dost folkovy, a ja vlastne jsem dost folkovej ted, coz je zajimavy... zacalo to tim, ze jsem objevoval svoje koreny a zjistil jsem, ze jsou folkove, tak jsem zacal poslouchat znova Dylana a stal se spolecne s Einsturzende Neubauten z toho muj nejposlouchanejsi autor... ted objevuju protikomunistickej folk,... protoze mam dojem, ze nam ty protikomunisticky keci zacinaj znova chybet...
mmchodem:
http://last.fm/user/overdrive23