• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Luminar Ax [LBA Records] :: Beatport
    http://www.beatport.com/release/luminar-ax/854005
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Welcome! | VK
    https://vk.com

    Yaroslav Stolz This social network is controlled by the FSB (KGB) of Russia. The creator of the social network Pavel Durov already left the country.
    Be careful when placing there any personal data.

    Olexia Basarab many peopke deleated their profiles in vk this year
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    DISPARITY: muzu tenhle text zverejnit na facebooku? pripadne pokud jste na facebooku, muzete mi jej prelinkovat na wall? je to natolik vystizne receno, ze ja bych to nenapsal ani dost malo...
    jsou tam chyby, expanze na vychod existuje, proto jsou Ruske tanky treba na Sacalinu [Riu, Kiu, KiuShiu a pulka Sachalinu, jak se rikalo za komara, zejo - dnes jsou to Honsu, Kjusu, Sikoku a Hokaido]
    pak je tam opravdu nedostatek s poradcema, ale vzhledem k tomu, ze NATO neni JEN Americke, a vzhledem k tomu, ze jeden =dokonce zadrzeny= poradce byl Cech, tak tenhle argument z Adnyho strany je opravdu vyvracen VIC NEZ DOST IMHO...
    Tedy prosim o pravo repaste, jen si reknete jestli Vas mam citovat jmenem nebo prezdivkou.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Robert Anton Wilson & Genesis P. Orridge Discuss Aleister Crowley & Species Evolution
    https://www.youtube.com/watch?v=t12woQPHhlo
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tohle chci prelozit a hodit na anhedonia.cz, je to dobrej popis problemu a jeho reseni, i kdyz ja bych Subotex/-xone nedoporucil. Radej to vzit natvrdo, pokud clovek muze, protoze Subo imho ma dobrej sklon relapsovat nereseny problem, asi jako zacit kourit lajtky cigara, kdyz clovek neche kourit vubec, protoste to nefunguje...

    How to Endure Acute Withdrawal from Opiates (Narcotics) - wikiHow
    http://www.wikihow.com/Endure-Acute-Withdrawal-from-Opiates-%28Narcotics%29
    DISPARITY
    DISPARITY --- ---
    ANDY_WARHOL: Pred rokem tam opravdu nebyl klid - celkově se Rusko radikalizuje dlouhodobě a poměrně dlouhodbě také vede vyloženě agresivní dobyvačné tažení za obnovení Sajůzu, například část suverénního státu Gruzie byla za vlažného odporu (aby se nepozlobilo ubohé týrané Rusko) světa obsazena a změněna v loutkové státy pod faktickou ruskou kontrolou už v roce 2008. Tím se Putin a zakomplexovaný ruský lid namlsal a Krym a Ukrajina jsou jen další opakování podobného přístupu (ostatně Putin rád používá osvědčené metody, jeho velkými učiteli jsou hlavně pánové Hitler a Goebells).
    Obhájci ruského přístupu často používají, rovněž tvůj oblíbený, argument, že Rusko je obkličováno agresivním NATO a jen se brání bezprostřednímu ohrožení vlastní bezpečnosti. Sadly, pravda je o dost prostší - velká část bývalého SSSR má s Rusy za dobu jejich velkolepé vlády na jejich území své zkušenosti a kupodivu považují NATO za jedinou dostupnou záruku své nezávislosti a relativní bezpečnosti, i přes zásadní provázanost jejich ekonomik s Ruskem (Pobaltí).
    Problém s Ruskem je problém nablblého agresivního spratka, který pláče, že si s ním nikdo nechce hrát, i když každého jenom šikanuje, okrádá, neustále drze lže, a je nafoukaný a protivný až k pláči. Možná, kdyby si to, co si představují pod pojmem spolupráce nevynucovali tanky na hranicích i za nimi, vyhrůžkami atomovými zbraněmi a všeobecnou podporou kohokoli, kdo utlačuje lidi a jejich práva (hanebná role Ruska v Radě bezpečnosti OSN je také známá a prokazatelná, ale jde nad rámec této stručné reakce :-7), tak by je zlé NATO tak strašně neobkličovalo.
    Co se týče tvých neustále používaných amerických poradců, i kdyby tam byli (což nehodlám rozporovat bez dostatečných informací), je dost rozdíl mít v nějaké zemi pozvané poradce a mít tam prokazatelně hromady nepozvaných vojáků (na dovolené samozřejmě, případně vůbec neexistujících, podle toho, jestli přijeli zpátky v pytli, nebo s metálem anebo jen nadstandardně tučným žoldem a trochou krve na rukách) s vojenskou technikou, včetně tanků a těžké artilérie, podporujících aktivně rozpad té dané země, zabíjející jejich vojáky a vraždící a terorizující civilisty. Kdo to na Ukrajině vyvolal je podle mě zřejmé podle toho, kdo tam měl celou dobu "na cvičení" po ruce armádu a kdo si po problémech se svým nastrčeným agentem Janukovyčem prostě vojenskou silou (v kombinaci se zmanipulovaným pseudoreferendem) vzal (a okamžitě masivně militarizoval) Krym a hodlá evidentně pokračovat dále - až tam bude nebohá ukrajinská armáda bojovat proti americkým agresorům, dej vědět, do té doby - invalid.
    Ale počítám, že to bylo (v rozporu s jejich sliby Ukrajině, když jim odevzdávala atomové zbraně výměnou za záruky bezpečnosti a územní celistvosti) jejich svaté právo na obranu Ruska (kam ostatně kromě ruského ex-kumpána v agresi vůči Polsku, pana Hitlera, za posledních sto let nikdo nevtrhl - maximálně nějací Číňani, na rozsáhlém a Rusy prakticky zcela opuštěném východě Ruska, kam kupodivu expandovat nechtějí, zatímco k nám na západ se serou pořád, a Depardieu, které si tam ale Putin sám zve :-7).
    Dále nemá cenu hovořit o vývozu demokracie do Ruska - tam podle momentálních tvrzení této skvělé supervelmoci demokracie panuje (a je pravda, že ani dekadentní západní média nezpochybňují, že Putin má stále ještě značnou podporu svého národa) a nikým se o ní poučovat nenechají, jak opakovaně velkohubě zdůrazňují. Ale nenechávej se zmást propagandou, vtipe :-D Peace (not Russia)!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---



    kdo vi, ceho je to obal?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Insania - zapal dům poraž strom (celé album)
    http://www.youtube.com/watch?v=22YdlkaUWCE
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ANDY_WARHOL: kde byl klid? Pussy Riot jsou klid? Lidi, co se pribijej hrebikama za pero na namesti jsou klid? Rusko neexistuje, bavime se o Moskve a CCCP, znova. Navic o "Vlazne Valce"
    Jakou propagandou se nechavame zmast.... jako Proti-Ruskou? A znova se ptam, chtel bys sve spolu-blizni, co si neumej vladnout ucit pro-Ruskou propagandu, jako nas Prezident, nebo bys chtel radej zkusit vyhrat v konkurencnim boji na zapade?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ANDY_WARHOL: bydleli u me v dobe nejvetsich narezu skoro tyden couchsurferi z Donetska, takze vim, ze oni tam ty Rusaky pozvali jejich blizni, protoze to byla obrana pred Ua armadou.


    SAMUELARACHNID: je tady pravnickej audit, mam jej asi booknuty, koukni mi do inf, kdyztak hledej
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    SORBAK: 25.2 sorry
    MRQ
    MRQ --- ---
    SORBAK:
    voe, časoprostor je ohebný! žádné zákony tedy porušeny nebyly
    tos nevěděl?
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    SAMUELARACHNID: to nejsem, lol :)

    Ale jestli ti to poslali 25.3., a ty jsi to převzal 3.3., porusil jsi minimálně přírodní zákon...
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    ahoj, škola po mne chce platit školné za semestr poté, co mne vyhodili, přišla mi tady výhružka exekucí ke tady někdo právník? 25. 3 2013 mi bylo posláno ukončení mého pokusu o studium od září je to zaplaceno
    3.3. jsem to převzal. teď mi říkaj že furt srtuduju a že to nenabylo právní moci WTF? není sorbi právník?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Výlet do Ruska: Východní Ukrajina - centrum DONETSKA, půl den se separatistama, aneb naprosto něco jiného než se dovíte v mediich.
    http://marekhavlicek.blogspot.nl/2014/08/ukrajina-centrum-donetska-pul-den-se.html
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jestli se nemylim, tak tu de o to, ze se bojite, ze nas rusko ohrozuje, ale co si pamatuju, tak jeste pred rokem tam byl klid, co se stalo ze najednou nas ohrozuji ? jednoho se rano probudil putin a rozhodl se ze vyvola obcanskou valku ? nebo doslo k ponekud podivnym udalostem podporovanych eu ?
    a ti americti vojensti poradci se tam vzali kde ?

    nekdo tenhle konflitk v prve rade vyvolal, a nevypada to ze to bylo Rusko. vyvoz demokracie po celem svete zpusobuje zda se vic a vic problemu, a ted se to zacina dotykat i nas, jenze misto toho abychom ukazali prstem na toho, kdo to ma na svedomi, tak se nechavame zmast propagandou.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    OVERDRIVE:
    OVERDRIVE: mimochodem, tim si se odhalil, ty nemuzes rict ze ja nemam pravdu, kdyz si evidentne vubec nepochopil o co mi jde. nejsem na strane ruska, pokud si tohle myslis, precti si jeste jednou co sem napsal a reaguj adekvatne. pokud budes reagovat na me, jako na nejakeho zaprisahleho rusofila, tak si mimo a pak tvoje reakce jsou irelevantni, protoze o to vubec nejde. a pokud jsou tvoje reakce irelevantni, tak pak tezko muzu nekdy uznat ze mas pravdu. az budes reagovat na to co skutecne pisu a budes mi oponovat argumenty ktere se toho tykaji, tak pak se muzeme bavit...jenze ty na moje geopoliticke videni sveta reagujes rize osobni kritikou rezimu v rusku. jenze me v tomto kontextu rezim v rusku jaksi nezajima, protoze o to tu nejde.
    ten stat se na venek chova stejne jako by byl demokraticky, je zatlacovan do kouta a tak se tomu brani a ta reakce by nebyla jina i kdyby to byla nejlepsi demokracie na svete. (a jestli mi tady budes tvrdit, jak posila vojaky na ukrajinu a td. tak to je porad dokola, protoze usa se chova stejne, posila vojaky vsude po svete a tobe to zda se vubec nevadi, ok kdyz ti to nevadi u usa, me to nevadi u ruska a neda se to pouzit jako argument proti nejake zemi, jinak by si to musel kritizovat u vsech)
    a uz samotny fakt, ze se zapad zvenci snazi ten rezim tam zmenit je spatne. ne kvuli tomu, ze ten jejich rezim by byl lepsi nebo horsi, ale proto, ze demoktracii predevsim musi chtit lide, kteri v tom state ziji, nikdo jim ji nemuze prinest zvenci, to je ostatne to na co sem narazel uz predtim. vzhledem k tomu, co se u nich delo za jelcina je dost pochopitelne, ze uz takovy bordel nechteji zazit a upinaji se ke svemu putinovi. maji na to pravo. to ze tobe se ten pan nelibi, neznamena, ze ma nekdo nejaky pravo tam prijit a nutit je, aby ho vymenili. to je prece blbost. vzhledem k tomu, jakou ma podporu, je tohle prave dost nedemokraticke.
    budes li nekam nasilne implantovat svuj rezim, dopadne to vetsinou blbe. ostatne prikladu je tolik, ze se divim, ze to nechapes.


    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ANDY_WARHOL: vis co je dulezity? uznat, ze ostatni mohli mit treba pravdu, no.... accepted. ;]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ANDY_WARHOL: omezena suverenita, delasi si to sam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam