• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Coze?! ;]]]]
    Vubec se nemuzu rozhodnout, jestli tohle je nejaka parafraze a ironizace dezinformacnich webu Rudeho Zla, nebo jestli je to obcas mysleno vazne... Narazil jsem na to kdyz jsem hledal Bilibinovy obrazku z Ruskych Bylin, kterezto tam jsou kompletni a v dobrem rozliseni, vcetne medailonku autora... a takovych umeleckych okenek je tam hodne a dobrych, nicmene na hlavni strance jsou ruzne Terezy Spencerove a jine kreatury, procez tenhle clanek me zaujal nazvem, a pak uz jsem se neprestal smat... tak tedy myslete si co chcete, ale doporucuji k nahlednuti

Rodon - knihovna, umění, hudba, fotogalerie
    http://www.rodon.cz/...-co-je-na-tym-divneho-ze-statni-bezpecnostni-sluzba-bude-vyucovat-dejiny-7748
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    OVERDRIVE: bacha, tohle neni seznam estebaku, ale "zajmovych osob", tzn tech, NA KTERY si vedli estebaci spisy. Jestli chces, mam v kompu Pencovy seznamy - je to na stroji psane a OCRko si s tim neporadilo. Tam jsou ti opravdicky estebaci.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MMchodem URBEX-ove a nouzove zavazadlo pro vylety do mrtvych baraku, fabrik, kanalu a podobne... vetsina toho se vejde do bundy a 15l batohu... ted uz posledni dobou nosim jeste druhy sedak a jisteni, pac chodim s nekym dalsim, ne sam... uz se mi podarilo se totiz propadnout patro a pul podlahou, takze bez lana a kolegy/ne ani ranu

3 nejpotrebnejsi veci: svetlo [v nekolika provedenich], HELMA!!! [tak podrena zadna jina vec, z tech co tam mam neni, a rozbitou hlavu nechces], rukavice [nosim bezprste, z pracovnich odevu, podsite kevlarem, pod nima pak nitrilove lekarske - na to ten vychyt, ze na dlanich a tak je clovek chranen a udrzi se tim, pac jsou to rukavice s dobrym gripem, prsty pak ma chranene pomoci nitrilu, takze muze sahat i na mrtve veci, chemikalie a podobne, zaroven pres nitril funguje ovladani telefonu]

cely seznam tech veci, co je videt na obrazku, nekdy i s linkama, kde to koupit, tak je pak tady:
    rozhodne jsou doporucene i power-banky, pokud chodite tak jako ja "lovit zazitky s fotakem"

https://labka.cz/wiki/doku.php?id=project:urbex&s[]=urbex#over
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Udelal jsem si radost, ze survival veci, ktere jeste chci, tak je to kuse a sipky, kazdopadne mam jednu takovou paranoiu, a to uz leta letouci, pote, co jsem poprve v zivote stopoval pres celou Evropu, a trosku se to posralo a ja 2 dny zustal vyset bez pitne vody v miste, odkud jsem nemoh nijak moc rozume odejit... Takze moje paranoia je nedostatek ciste pitne vody. Vzhledem k tomu, v jakych zemich jsem byl a vzhledem k tomu, ze vim, ze ve vetsine zemi, kde jsem byl, se neda voda normalne pit, tak jsem strasne moc chtel mit ve svem nouzovem zavazadle [mam dve, zimni, letni, a pak jeste jedno mimo oblast, kde se normalne pohybuju, plus uplnej zaklad [spacak, boty a kompletni sadu obleceni] v aute] nejaky filtr na vodu... [clovek vlastne potrebuje uplne nezbytne - alespon podle me: ohen, nuz, boty, suchou sadu hader, kus igelitu/plastenku, pitnou vodu, svetlo]
    Tak jsem si koupil tyhle dve drobnosti:

Tohle prijde do nouzoveho zavazadla:
    Care Plus Water Filter, Filtrace vody Care Plus | Hudy.cz
    https://www.hudy.cz/filtrace_vody/care-plus-care-plus-water-filter,100029350.html

Tohle prijde do batohu, ktery taham na zachranariny, urbexy a kratsi tracky na lehko:
    LifeStraw® Go, Filtrace vody LifeStraw | Hudy.cz
    https://www.hudy.cz/filtrace_vody/lifestraw-lifestraw-go,141038874.html

Uz nikdy nechci zazit stav, kdy jsem v Bangladesi zvracel a sral, procez nesla koupit balena voda [a i ta se chlubila tim, ze ma jen 0,01% arzenu, tak jak my se chlubime tim, kolik je v Magnezii jakych kati/ani-ontu]. Tehda jsem ze sebe strhal vsechny stribrne sperky, ty co sly jsem jeste nalamal na kousky a protrepaval jsem je v odrene petflasce, jenze s tema prujmama a zvraceni te vody bylo stejne zalostne malo, a stejne si myslim, ze i s tim stribrem byla porad jedovata. To same plati pro Mexickou vodu z kohoutku a jejich Montezumovu Pomstu.

Sice kde to pujde, filtry pouzivat nebudu, ale pokud jednou nekdy budu v pruseru, tak mam radost a mam filtr na vodu. Konecne, kdyz uz se to tak vezme, clovek potrebuje jen ohen a vodu, vsecko ostatni se da nekde ukrast, najit nebo vyrobit.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Aha, tak zajimave, tech seznamu je nekolik, ruznych kvalit a babicka tam neni, prehlid jsem se tehda v meste a Orlova neni Olomouc. Zato treba Jarek Nohavica v kategoriich Duvernik, Agent....
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR: Ne, ale je to na okně přímo nad topením, takže začalo asi topit topení pomocí časovače dam to asi někam jinam to je dobrý nápad...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Nesvítilo ti na to dopoledne slunko? Skoro 30 °C.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: pripominam, ze zdarvi neskodliva norma u vsech poletavych prachu je tak mezi 60-80 ug/m^3, tedy kourenim "trosku" prekracujem
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    tak jeste jednou ...

ttp://193.84.207.67:3000/?orgId=1

heslo a jmeno : navstevnik

Senzor 007 mam ted doma v mistnosti, kde kourim, spustil jsem jej kolem 22:00

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ukladam, dalo mi hrozne zabrat najit tuhle verzi, ktera je lepsi nez cibulkovo vyhledavani....

co, mate odvahu podivat se na zname a vlastni rodice? ja tam mam babicku, nastesti jenom, ale i to je dost

EZO – evidence zájmových osob StB
    https://stbezo.info/b134.htm
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    POZN LABKA ToDo: zdroj k Bluetooth na HI-Fi, Krabice hrebiku, aby sly povesit na zdi zbrane....
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Labka 4 : Zbrane

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Labka 3

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Labka 2

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Labka 1

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    checkme, co teda vlastne realne umi a co maji, prej jsou konkurence, ale nikde neni videt zadny vysledek:

S námi víte co dýcháte | Dustee Technologies s.r.o.
    https://dustee.cz/

Tohle jsme my: senzor 007 si beru ted domu a je odpojeny, liberec jsou senzory 9 a 10, zbytek mericich senzoru lezi v Labce na stole:

http://193.84.207.67:3000/?orgId=1

heslo a jmeno : navstevnik
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR: Marek sem chodi, takze to mozna klapne tady... ale ano, kdyztak tam....
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Takhle se chodi do prace ;)

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Z mobilního klienta to nejde.

Zkus request zde: [ nyxdroid - android klient pro nyx ]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jsem asi uplne blbej, ale jak se hleda ve VSECH id na Nyxu? V Lide vidim jen Sledovane a Aktivni, ale neni tam hledat ve vsech, kdyz zkusim @NIC v search nahore pod hornim menu, tak to nehleda porad nick, ale hleda to kluby a to jeste nejak podivne... co ze to delam blbe?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam