Manipulace a propaganda na pozadí současné informační války
Ftorek Jozef
>>> bacha na moje citace z tehle knihy, autor je ocividne komous/protiamericky/anti-liberalni a podobne, takze v mnohem ma pravdu, ale zaroven si prihriva (a to vic nez malo) svoji polivcicku, podobne, ne-li vic nez Keller. Ale jinak jako jo, je to nazor.
Ja se priznavam, ze jsem programove pro-Americky, pro-Izraelsky, a to vsude, kde tyto staty stoji proti muslimum nebo Rusku, a to i v pripade, ze to vnimam jako valku o zdroje (kde na to upozornim, ze se nejedna o vec jine moralky, ale dobivacne valky).
Takze i muj nazor neni a priori moralne nestranny, v coz neverim per se. Verim, ze existuji ruzne strany mince, a verim, ze modri jsou hodni, a cerveni zli i kdyz zeleny masakrujou obe strany, coz je mj. dany i tim, ze zeleni do toho jdou s volanim pambuh zaplat; viz Cecna, Nagorny Karabach. Taky vim, ze je dalsi moralka, ktere nerozumim a je mocna, a to jsou Indie a Cina. Zluti a Hnedi hraji sakra roli a je dobre je vnimat v Africe... Pakistanu, Mongolsku, Rusku, Tibetu... taky Australie se veze na zajmu Zlutych.
Takze: nejsem nestranny, a stojim deklarativne na strane Modrych, coz neznamena, ze se nesnazim o kriticke mysleni a vnimani zbytku barev. Howg.