• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    OVERDRIVE: cteni kryptonomikonu bych mel asi nejlip spojeny s Manilou, v Intramuros ; snad nekdy
    OVERDRIVE: Neal a verici? lol, ale rozumim ti.

    Tank Girl a Snowcrash? wtf, wait a moment, yes!

    skoda, ze tehdy nenatocili aspon spatnou verzi Snowcrash,
    a doufam, ze ji vubec natoci, uz se to vlece tak dlouho, ze to muzou jenom prepicit :

    Tank Girl je dokonala, tak jak je, at comics, nebo film, at si rika, kdo chce, co chce, to dneska uz nikdo neda
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    HRAFNAIN: Ja si dnes v knihkupectvi objednal Nejistotu, ci jak se jmenuje druhy dil Rtuti. Zatim nejmin se mi libila Anathema, pac me tam sral ten duchovni set a setting, zas chapu, ze cirkev bere jako nositele vzdelani a sedi to k jeho narativu. V cryptonom. Treba rika, ze ucit deti nabozenstvi vidi jako dat jim zakladni RTFM!, ze mizna to neni pravda, ale mohou se o to oprit. Snih se venuje nabozenstvi jako viru(zrovna par prispevku jsem psal, ze tantra je genialni v tom, ze sex je spojeny s nabozenstvim, tudiz je to nabozenstvi ultraViralni).

    Stephenson je IMHO prepper, vnimavy a schopny grafoman a bude verici, asi stejne jako ja, tedy vnima, ze nabozenstvi je velmi silny nastroj, a to hlavne (asi jako multitool je dobre mit i na ISS - mmchodem, nekteri kosmonauti jej fakt maji na pasku, v prubehu rozhovoru... Adela se zamilovala do meho Lethermanu naprosto na prvni pohled, chci jeden vetsi, a ted je mi blby ji dat ten mensi, vzdycky me sral otec, ze mel vsecko nejlepsi, pak matka a pak decka, nechci ji davat to, co sam nahradim, zas je otazka, zda ona vyuzije krimpovaci kleste? ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    HRAFNAIN: Zas je dobry, ze to planovane uzavre fakt necekanym zpusobem, ktery je ale NAPROSTO JASNYM vyustenim cryptonomiconu. Snih uz si nepamatuju. Treba 7ev ma zas koncu nekolik, a vsechny jsou globalne nevyznamne a lokalne tak nejak castecne... ty knihy jsou takovej narez, ze treba vsechny drobne souvislosti mi u nekterych dosly az na podruhe. Cryptonomicon budu navic mit nafurt spojeny se zimou, co jsem ji travil v Brazilii a Mexiku...

    (Taky Riso Mullera & Sonic youth - hlavne desku NY Ghost and flowers, pak taky comixy Tank Girl)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Joaha, fotka! ;€

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tohle jsem vzdycky chtel vlastnit, pac jsem taky chtel mit na leto pro sebe a Adel lehkou hamaku z padakoviny (s moZkotierou), a kdyz uz jsem tam byl, nechal jsem si vyrazit sadu znamek, co prej ustojej i jadernej vyBuh ;)

    Co je na nich napsano?
    Jmeno Prijimeni
    Telefon na Hyenu
    Telefon na Adelu
    Cislo zivotni a zdravotni pojistky
    (Tady melo byt cislo na helpline UNIQA, ale nejak jsem to zvrtal a je tam krevni skupina A Positive, coz je blbost, pac test se dela primo v sanitce a necte se to z obleceni, stitky zas u civila nikdo neceka. Necte se to z vybavy, pac nikdy nevis, kdo co komu pujcil.)

    Cislo na Hyenu je tam jako prvni proto, ze vzdycky bude moct sehnat dost penez, aby pro me priletela kamkoliv na svete a verim, ze by to i udelala.
    Mit tam cislo na Adelu (dalsi radek), jako prvni je blbost, pac je vysoka pravdepodobnost, ze kdyz se rozsekam, tak u toho bude...

    Proto jsem chtel (a roky mel) na psim obojku cislo na JULYZ ne na sebe, pokud budu v takovem stavu, ze prijdu o psa, neni duvod volat me. Verim, ze JULIE by pro ni doletela kamkoliv na Zemi.

    JULIE!!! Az mi budes priste davat obojek s cislem, at je tam Tvoje... viz vyse;)

    (Navic si tak zajistim, ze mam u sebe neustale 4 telefonni cisla: 3 zenskejch co mam rad a maji me rady + svoje v telefonu v kapse;)))


    To sem ale Chytrak, cuz?!?! ;)))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    *prostě to ukončí, protože ví, že je grafoman, a že by moh pokračovat donekonečna
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    blbej příměr.
    prostě to rychle ukončí, páč už má nápad na další :::

    no nevádi, skočil jsem do knihovny pro Rtuť, to jsem zvědavej na barokního Enocha a Shaftoa; Sedmeroev musí počkat.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    podruhý dočítam kryptonomikon, a Neal mi v tomhle trochu nasral ve Sněhu, že místo, aby ten konec dramatcky nadávkoval, tak napíše závěrečnou kapitolu.
    asi jako kdyby Tolkien pridal Silmarilion k Pánu prstenů ::: visjak :]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jak vymyslim, co ze sebe zalohovat a na jaka media, tak davam sem na peer-review a nejake napady k doplneni (jo, chtel bych tam dat svou genovou mapu, ale poskytne mi to uz dnes nekdo?). Samo tam dam i kopie veskerych svojich dostupnych dokladu...



    Jinak pokud Te napadne lepsi technologie nez M-Disk, dam se poddat a poradit si. Usb plotnovy disk bude druha zaloha, pokud jej sezenu, tam dam i veci, co nejsou moje, i kdyz to i na to CDcko, pac je asi dobre doplnit to, kym jsem, tim, co jsem poslouchal za hudbu a jake filmy se mi libily. Dam tam i nejake hry, knihy, comixy a taky aktualni verzi Linux ;) jakekoliv napady vitany.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---



    Porad jeste jsou nejaka volna mista, prida se nekdo?

    Sjíždějí řeky Salzy na kánoích
    ======================
    Tak už máme i pevný termín na sjíždění divoké řeky v Rakousku a to 14.8.-18.8. 2019. V hodné i pro úplné začátečníky. Tato řeka je také nazývaná „řeka učitelka“. Během cesty se naučíte jak bezpečně sjíždět tyto řeky. Ubytování v kempu pod stanem. Kdo byste chtěl jet, pište prosím do zpráv.

    Cena
    ------
    4.400,- Kč
    3.400,- Kč / osoba (vlastní doprava)

    Cena zahrnuje
    ---------------
    Vodácké vybavení (loď, pádlo, plovací vesta, přilba, neoprenový oblek, neoprenové ponožky, vodácká bunda, kompletní vybavení na ferratu, vyškolený průvodce), poplatky v kempech.

    Cena nezahrnuje
    ------------------
    Dopravu, pojištění léčebných výloh a jiné výše neuvedené služby.

    Program
    ---------
    1.den: v odpoledních hodinách odjezd na Salzu
    2.den: základní vodácký výcvik, sjezd řeky Salza obtížnost WW I-III,
    3.den: sjezd řeky Salza obtížnost ww I-III
    4.den: via ferata (klettersteig) v oblasti Hochkar (pro ty co nebudou chtít, máme alternativu turistika)
    5.den: sjezd řeky Salza, odjezd domů
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    To je jeden z tech prekladu i s meritkem. Mensi preklad, a meritko ma tak 165cm

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tohle byl kdysi dum, nektere ocelove roxory mely prumer jako moje ruka, ty nejtensi jako moje pero... neni nad lokalni zemetreseni. Lezet pod prekladem zaklinenym 3 kusy zdiva, po kterem chodi 100kg clovek a 40kg pes, procez samotny preklad je tlusty 60cisel v provedeni beton ocel a ma 8metru... rikal jsem si, ze si radej tu helmu sundam, at je to rychly, zustavala mi na cestu sterbina, kterou jsem se protah jen, kdyz jsem sundal bundu a posunul naradi na opasku... to je, to je, to je proste rajtz. Stejne jako strecha toho panelaku... klepal jsem se po obojim, a fakt jsem vycerpany, podobne jako po bitce na noze a krygl... vzdycky jsem pak nachvilicku krom spokojenosti i stastny. Vazne uvazuju, ze by mi vazne udelal dobre nejaky mensi konec sveta... idealne ale z pohledu toho, kdo stoji na tom prekladu, ne lezi pod nim.

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Te pani jsem botu opravoval ja... hehec ;€

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Libo se nechat zasypat?

    K-9 cviceni Nedostaveny komplex Aegon, ci tak nejak.

    Pozdej vic, jsem zmrzly a utahany, jak kdyz bych 5h lezel ci lezl po sutinach

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam