• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SORBAK: 26. - 28. 7. hrajem na Okolojelesu, ten víkend před / po zatím nic nemám.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SORBAK: V červnu možná najdu okýnko, když se teď dívám do kalendáře, ale nevím, zda to není moc narychlo. Ale freneze chce frenetické činy, n'est ce pas?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SORBAK: Tak nějak mi to tlumočil Boťák. Díky za pragmatické vyjádření názoru. ;)
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    Spajdre, chces vedet, proc bez bab? Protoze se pred nima nechutne predvadis.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: LOL, teď jsem si vzpomněl na ten náš quick holster u Primavesi, jak projížděli cajti když jsme se chystali na run a "značka byla mrtvá". :D
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    BURKHAR: a ja zase asi nebudu moct pocinaje 5.8. Takze 19.7., 26.7., nebo 2.8. ?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR: No to je prave presne ta aktivita, kdy je zenska pri hrani na prekazku, podobne, jako Adele se musi pri hrani zabavovat telefon. Pokud chces misto hrani mrdat nebo hladit tydlifoun, tak to radej nehraj, to je jasny...
    Stejne tak nechces byt ozraly nebo zmasteny k nepoznani a podobne, ale tak kurva, uz Ti neni lasko 20, takze hlavne bejt hustej a nepoblinkat se.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR: No jako vim, clovek Ti da pesti a hned mas zlomenej nos, no. Tak to zkus prekonat.
    Vemu ssebou i nejaky zabavnosti, treba 9 vrhacich nozu, jeste neco vymyslim, treba dorazi i novy bic z klokani kozky, da se na nem mmchodem zhoupnout, jak to dela Indiana Jones, akorat se bojim, ze by to mohlo zkoncit krvavejma sramama. Tak mozna radej vezmu par airsoftovych bouchacek, at si Zorbak muze zahazet chlebem, cuz?

    Mam 3 beretty 92, jednu 1911 a jednu uzi 2. Vsechno plynovky...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: No, dodnes si pamatuju, jak jste mlátili koštětem na Novej Rok, když jsme s Luckou píchali nahoře v Myslechách. Jí se ten rytmus nelíbil, bo moc pomalu! :P
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Já nejdřív po půli července.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR: To se obavam, ze zadna zenska nezmeni ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Muzete kterykoliv weekend, nebo pokud ne, napiste, ktere nejblizsi terminy muzete a dame to ve weekend, kdy bude nejvic pruniku, ja muzu kterykoliv z nejblizsich 3 weekendu.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Ale ano, frenetickou sešlost jak za starejch chcu. ;)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Jo, to jsem se teda urazil! Jsem citlivka, copak to nevíš?!
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Hráčky klidně, mluvím o mařkách, který nechápou, kde je kuchyň a budou interpelovat hraní. Bota mi vykládal, jak to bylo minule, takže mám obrázek. Není to o pohlaví, je to o tom, že KDO TAM BUDE, BUDE PROSTĚ HRÁT. Kapišto?

    Ad Ferrari - film jsem neviděl, ale plastový Ferrari se nikdy nevyrábělo, většinou je to hliníkovej rám a na tom karbon. Možná používali repliky, a ne opravdový Ferrari. Což mě u filmů nepřekvapuje.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR: Hlavni problem je stejne v tom, ze Ty mesic slibujes, ze prijedes, GM napise cast pribehu specialne pro Tebe, a v den, kdy se ma jet, tak nemas na vlak, mas kocovinu, rozesel si se s zenskiu, prisel jsi pozde nebo jsi se hrozne urazil o mou ironii.
    Sorry, ale obecne to vic vdycky zkurvis Ty, nez jakakoliv zenska, co s nama kdy hrala.
    Nez aby sis kladl podminky v mojem baraku na mem hrani, mozna by ses tentokrat mohl pochlapit, prelestit si Ferrari a pak dojet aspon o 4 hodiny pozdej, nez vsichni ostatni.
    Cuz?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR: Tak jako muze, zadny marky, sice to nechapu, treba Sorbakova segra by mohla byt i dobry hrac, Adela taky hraje pomerne zabavne. Nechapu to pravidlo, krom toho, ze kdyz vemes buchtu a ona nejak otravuje (asi, jako kdyz se nekdo legendarne rozmrda pernikem, ze?!), tak je to na picu, ale jinak pohlavi nevidim jako duvod k vybirani, kdo hrat bude a kdo ne. Vysvetli, co Ti vadi na zenskejch, krom toho, ze Ti nelesti Ferrari, pac zadny nemas ;)

    Mmchodem, videl jsi docela fehr mafiansky film Ruthless? Hlavni “hrdina” tam jezdi ve 2 ruznych. Mmchodem z jednoho, kdyz vystupuje a auto ma kridlo dveri nahoru, je videt jak je to cely hrozne plastovy, jak se to trepe, cekal jsem, ze je ta kara podstivejsi/bytelnejsi, ale asi resi vahu kastle...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Ale žádný mařky, jinak nejedu!!!
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SORBAK: On si to taky původně myslel, ale tlak fanbase ho donutil napsat další. Mimochodem, celkem mě od něj bavila série Stráž.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nenapadna zlomoc volnych koncu (nazev clanku ve Vesmir 5./2019 )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam