Dostali jsme od kamarada hrst kubanskych hub Kocky Skliby, Adela to jeste nemela, vlastne jeji prvni trip, nepocitaje neco z lekarnicky s nazvem bahyne mori Calipso, ta je vsak oproti houbam nezna jako vanek... nevim, zda jsem ji trip nekazil tim, ze jsem ji vzal na nebezpecna a tajna mista, taky se ve me casto probouzeji melancholie a smutky. Kazdopadne Adela mi kdysi ukradla mikinu Stalker, je na ni Strelok s gasmaskou a puskou... kazdopadne vcera si ji vyslouzila, protoze v jeji kapuci, teniskach a dzinach, pusobila i na temnych mistech (vypikovane Olomoucke nadrazi) na lidske krysy takovou silou, ze nas obchazeli obloukem, bali se rict si i o cigaro, dost me to potesilo.
Taky jeste v halucinacnim stavu, kdy se veci menily, hvezd pribyvalo i ubyvalo a koleje se kroutily, skakala pres ploty Sigmy Olomouc (mrtvych casti) jako gazela.... trochu jsme se bali, pac jit po kolejich Ostrava Praha, bez moznosti uniku jinak nez pres ploty, no proste dobrodruzne...
Fotek moc nemam, ve stavu nejasneho videni moc nefunguju, ale pro me to byl fakt hezky zazitek. Adela umi prostoupit cele svoje telo, ja naopak nechavam telo na zemi a uplne odchazim.
Kazdopadne caj z 10 kubanek byl vcelku mild, pritel nas setril, klidne jsem ji napoprve moh zmastit vic, ona je ten typ, co se nezene do pruseru, ale kdyz jde z tlustejch do tenkejch, drzi jak luteranska vira.
Kazdopadne moji bojovou-urbexovou Mikinu Stalker si rozhodne vyslouzila, i kdyz mi nadavala dost, kdyz jsem bezel 20 vysokorychlpstnich koleji na pric ;)