A mozna to delam blbe, kdyz pisu o tom, co me sere, coz jsem driv povazovak, za priznak spatnych/nudnych bloggeru...
- ze me sere, ze lidi, co se nestaraji o muj dum, oteviraji si drzky, jako by to byl jejich hrad
- ze lide, kteri neumi dat povel psovi, veli lidem, at zkusi commandovat me
- zeme desi, ze chytri lide nikdy nedosahnou toho, co muze zachranit zivot jejich zene a mozna ponici zivot diteti, jen kvuli dogmatu 5k let staremu
- ze huleni je droga, o ktere uz nikdo nemluvi jako o droze, ale stala se na roven hodna chlastu a tabaku - nic se prece nedeje, kdyz od 13 do 99 lidi huli. Ze jsou z nich blbi a dvojjaci pitomci, a zeuz se vytvari pozitivni diskriminace...
- a vubec: neuprimnost, dvojjakost, otvirani si huby, tam, kde stacila domluva, degenerace hodnot lidi, kteri me v mladi budovali, a obcas mam dojem, zeve stari, budou potrebovat rovnatka, na zada, na nohy, hlavne na zada... vzdyt Marley taky radej neudelal nic, a svatej jeho prst...
- keci misto Letne -> misto pravniku Letna
Proste me toho sere docela dost, ale Adela, budiz ma svata, ta, ktera neustale meni sebe i me, ac ani v mojich ocich neni dokonala, a ja v jejich ocich uz vubec, dela to cele bez reci. Teda... kdyz si nenabehne na flamewar... a ja situ delam flamewar, pritom vsichni mlcite. To ticho me provokuje az k agresi, stejne, jako hospodske rozhodnuti a nazory driv..
Mam na to radu, min picovat vic,.. hyena, maitelka male hyeny a 2 motorek (650cc a 1000cc) ma na zadech “min picovat, vic jezdit”... co si tam dam ja???? “Min picovat, vic ucit.”...
Od oristiho tydne, kazdy st od 21:00 v Hudebnim Bazaru 3x7 otazek vedomostni souteze, poveduted ja. Temata
- kniha a knihtisk
- psoviti
- indiani
- bible a religionistika (+ samanismus)
- cesky underground a samizdat
- stredoskolska matika, chemie a fyzika (+ udalosti, typu Cernobil, kdyz uz se kazdy koukal, po takovych letech)
...
To budou prvni 3 stredy.
Plus o weekendech Dracak, Shadowrun a Linux pro zacatecniky a mirne pokrocile (s ohledem na hodne pokrocile)...
Ostravaci!!! Shanim, jak platit Labku, pokud vite o nekom, kdo by chtel/potreboval kurzy Linux/*BSD/*NIX systemu, tak do Labky s nima!!! Ucim pro zabavu, za prachy a dobre, rek bych, podle zaku..
Zbytek: ut/st labka/hudebni bazaaar
@bota, @prawitz: hrajete jeste v kapelach? I za cestak/bez nej? Pro Overa a pratele v Hudebnim Bazaru? Muzu ted 2 mesice, pak do Listopadu je plno, a kolem vanoc zas pak umim podium. Havarna je jasna spolukapela.
Dub Artillery neoslovuju, pac z Aha do Ova by jim to zadaco asi nebylo podle gusta a nechci si vyslechnout, ze vymyslim slozitosti a picarny...