JVMLOK: Atom je tak obrovsky, ze tohle je proste jen jeden z mensich problemku, vlastne si toho ani nemusis vsimnout. Pouzil jsem ted jeden artefakt a vzhledem k tomu, ze cheatuju, abych nemusel obcas chodit tam a spatky, jen proto, abych mel dost munice na nejaky souboj a podobne (nekdy jsou tahove souboje fakt otravne, treba kdyz po 1050 zabijis vlky... poresil jsem to tak, ze jsem si nacheatoval 10mm pistoli, ktera zabije cokoliv jednou ranou, a resim normalnima zbranema jen unikatni souboje, cimz nemusim cekat 10kol nez zabiju 2 pavouky samopalem)... no dik tomu nemusim tahat tuny predmetu a furt je bartrovat; tak jsem si prehazel atributy a nacpal do Luch 10bodu. Tak uvidime. Ty nahodny eventy na mape jsou proste sklicujicim zpusobem atmosfericky...
Fallout4 uz jsem nehral, nejak se necitim na ten 3d svet, ale ze bych si dal?
Dyz tyhle hry jsou desne na dlouho. Atom jedu na vsechny postavy prokecany, vsechny questy co se nevylucuji splneny, a kdyz jsem videl mapuuz dohrane hlavni linie, mam po 3 tydnech hrani porad otevrenou tak 1/3 lokaci...
Jinak nezapomen si stahnout patch 1.1, ti magori uz v prubehu prodeje hry delali datadisky, novy skilly, jiny konce questu, novy npc a veci... ve verzi 1.1 je ke hre pridany cely jeden svet, ve smyslu dalsi cele mapy.
Pokud rikaji 100h playthrough, tak to teda hodne podcenuji, rek bych tak trojnasobek, a to jak rikam, cheatuju...
Jako valka o sochu lenina je peklo. Jednou jsem to nesejvnul a po 3000 action pointech (mam 9ap na kolo, vystrel mi zabere 4ap, tak si predstav jak byl boj dlouhy)... ucastni se toho asi 50 npc, kazdy tahuje. Mel jsem chvili nutkani odlozit si kamose a napsat killall, kdyz jsem to loadoval potreti uz jsem kopal do zdi vztekem. Nakonec jsem to cheatnul, napsal AddXP 3000, obehnul v jednom kole bojiste a proste kazdeho odpravil jednou 9,2mm kulkou do kebule... takovych mist nastesti ve hre neni moc, zatim asi jen jedno, ale za 100h podle me nepokecas ani se vsema postavama ve hre...
Takze takovej micro spoilicek jednoho side questu, to je nic.