OVERDRIVE: To zakladani auditu byla hrozna pruda, bral jsem to asi pred rokem jako: Nic moc o Kurdech nevim, jen mam v base na 14 let kamose kurda, novinare. Za psani a ucast na Taximu, tak chci zalozit audit, kde se neco dozvim a pokrafeme, cekal jsem, ze rozdam dalsi adminy. V patricne kategorii z toho bylo kecu, od takovych tech “facebook knowledge, ctu vsechno o vsem, ale jen titulky, navic jsem geek na blizky vychod, proc chces audit na vec, o ktere nic nevis?”, ze jsem se na to vysral.
A treba jsem mel nejaky zamer, treba jsem se chtel neco naucit, treba upozornit na neco, co se stane... no a ono se to stalo.
Dokazu byt sklamany, protivny a krivit usmev jak nad blby na fb, tak nad chytraky na nyxu....
Ale to je jen moje achich ouvej, tedy MOP-ik : Maly Osobni Problem
Stejne me HODNE sere, ze se plni moje futurologie. Pac nejsem optimista, nevenuju se hezkym vecem (proto suicidalni tendence, taky), a kdyz furt slysis, ze to je blbost, to by se nemohlo nikdy stat... treba Adela se mi uz rok smeje, ze mam sbaleny batoh, dalsi nouzovou vybavu mam na ruznych mistech. Napsal jsem ji plan, kudyma pujdem a kam, a kde se budem potkavat, kdyz se rozdelime.... smeje se mi. A me neni dobre, neni a je mi smutno, ze ty mista budu muset projit. Dej Buh at ne (kterykoliv)... ale prosim, prestante se smat, kdyz si chci zalozit audit kurdove, ve kterem chci psat o utlaku a mozne genocide. Koukam na zpravy malo, ale hodne premyslim a hodne ctu, coz je obcas lepsi...
Kdyz jdete s ditetem na pout, taky mu hned na zacatku reknete, kde se potkate, kdyz vas dav roztrhne, no ne?
Smeji se mi, ze mam na krku cislo zivotni pojistky, ale kdyz uz ji mam (a v trezoru neoficialni zavet, kde jsou nekteri ctenari tohohle auditu zmineni)... jen at se smeji, nakonec umru, a to cislo pojistky me dceri (po svatbe i zene) zajisti spokojeny zivot a budoucnost, pokud bude jeste nekdo neco vyplacet.
Kdo v sachu mysli na zitrek, divi se po nedeli.