• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Chvilka na pisnicky

    Zaz à Montmartre : Les passants
    https://www.youtube.com/watch?v=sp3G50jBRuU
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zaz, la toy session : je veux
    https://www.youtube.com/watch?v=AQ9zeDd0mpg
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Cat B35 Recenze - Velmi užitečné tipy pro výběr elektroniky
    https://cz.ditching.eu/cat-b35-recenze/
    ...odchazim z androidu. Nicmene tahle recenze je fakt kulervouci! :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    a kdyz uz na hustsi notu... snad jsem to jeste nedaval, smeju se tomu uz asi 14 dni, a obcas si nevidim do huby.... teda na klavesnici... Kazdopadne:

    Prijde chlapek s kulometem do Slovenskeho parlamentu a zarve:
    "Kdo z vas je Kotleba?!!?!"
    Vsichni politici ukazou jednim smerem...
    "Tak Marian, LAHNI!"
    BUDA, BUDA, BUDA....

    :}
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyjo, pripomina mi to blaboly, ktere psala Frakce Rude Armady a vubec spoustu ruznych aktiistu... jako ja s tou krvi na pamatniku souhlasim, a to je na tech pamfletech prave vzdycky hrozny, proto se bojim terrorismu, jako treba gamblerstvi... proste te to vezme ssebou, a pak si nevidis do huby...

    Prej jim to prislo emailem, hehe... jasne, proto to prislo zrovna jim...

    Národní a sociální fronta
    Yesterday at 09:21 ·
    Prohlášení nacionalistů k pomníku Maďarského povstání
    S přicházejícím výročím takzvané revoluce z roku 1989, někdy marketingově nazývané sametové, jsme se rozhodli připomenout skutečné povstání lidu proti komunismu z roku 1956 v Maďarsku. A to hned z několika důvodů.
    V první řadě chceme vyjádřit obdiv nad odvahou povstalců z Budapešti, kteří se jen lehce ozbrojeni postavili domácím kolaborantům, jejich tajné policii a po zuby ozbrojené sovětské armádě. Ta v té době už více než 11 let okupovala prostřednictvím dosazených domácích loutek tuto část Evropy včetně naší vlasti. Namísto pojmu osvobození Rudou armádou nám přijde trefnější spojení obsazení Sovětským svazem. A takovýto akt 40ti letého ponížení našich zemí si žádný památník nezaslouží.
    S tím souvisí i další důvod. Jsme přesvědčeni, že 17. 11. 1989 u nás k žádnému lidovému povstání proti komunismu nedošlo. Spíše šlo o předem sjednané předání moci z rukou marxistů východních do rukou marxistů západních. Ti nám namísto z Moskvy vládnou z Bruselu dodnes. Důkazem toho může být i fakt, že za 40tiletý teror nebyl spravedlivě odsouzen jediný příslušník StB. Srovnejme jak účtovali s tajnou policií skuteční revolucionáři v Budapešti koncem října a začátkem listopadu 1956.
    Dalším důvodem, proč jsou pro nás povstalci z barikád Budapešti 1956 inspirací, je i to, že rovněž dnes čelíme ultralevicovému diktátu. Byť staré komunistické kádry vystřídali pro veřejnost přijatelnější neomarxisté. Ať už domácí (Piráti, Zelení apod.), tak hlavně neobolševická klika diktující nám z Bruselu. Dnes Evropanům chybí rozhodnost a bojový duch, vůle střetnout se a porazit nepřítele, který národu usiluje o život. Bojového ducha proto můžeme čerpat právě z příkladu Maďarska roku 1956.
    (přišlo e-mailem)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Z pamatniku je najednou hrobka, z nacku jsou najednou aktiviste, kteri vzpominaji na povstani v Madarsku... no toto.
    Akorat se obavam, ze ty dve pietni dela v parku uz asi nepramaluju na ruzovo, rek bych, ze tam daji kameru.

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dalsi slovni nasili:

    My mame psa, ktery je nestastny z toho, ze neni stastny.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Chjo, zacal jsem cist o Petru Pavlovi, 4 hvezdickovem generalu, jenze ono je to neodolatelne...


    „Nic raněnýho nešplhá do kopce, řekl. Tak to prostě na světě nechodí.“

    Citace z knihy
    Tahle země není pro starý - McCarthy C.
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Tak, ze bychom zrovna my dva o tom nic nevedeli ;) ale dost toho. Je to nahodou docela smysluplne. I kdyz oboji...

    Svatebni cestu do Provance, pryc od lidi, Prahy a vubec? Jak starnu, jsem cim dal romantictejsi, a cim dal radej jinde. Uvidime, nic nevim, a zatim se mi to tak libi...
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE:
    OVERDRIVE: to by se dalo spojit...koncert jako součást svatební cesty .-) ....jinak jo pamatuju, že se říkalo, že svatba v květnu přináší smůlu a mně to přišlo vždycky škoda, protože květen JE přece měsíc lásky, už Karel Hynek Mácha o tom něco věděl...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    “„hlas Všemohoucího promlouvá nejhlasitějc právě skrzevá ty bytosti, co samy žijou v mlčení“.“

    Citace z knihy
    Krvavý poledník
    McCarthy Cormac
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    V kvetnu si beru Adelu, a nekdo mi rek, ze v kvetnu si nekoho brat, to ze prinasi smulu. Sice tomu neverim, ale rek jsem ji to, a ona prisla na to, proc se to rikalo.

    Prej to bylo s tim sexem az po svatbe. Kdyz tedy byla svatebni noc v kvetnu, dite se pak narodilo za nejhorsi zimy, kdy uz nebylo dost jidla.

    Takze pry “svatba v kvetnu, mary v unoru”

    Zajimavy kontext. Tak nam to snad klapne...
    Mam rad zeny, ktere maji rady kontexty, kdyz jsme tak u toho.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: ze bych uz potreti mel listky a i prijel, tentokrat? Musim si pustit video, cos davala. Mel jsem tak moc plnou hlavu kurdu a organizovani nejake pomoci, a komunikace k tomu, ze jsem nemel na hudbu naladu, a jen jeli zpravy ve trech jazycich + McCarthyho Krvavy Polednik... mmchodem to si dej, pokud rada Camuse a jeho Cizince a pokud si chces promrskat oblibeny jazyk. Takova oslice, co uzrela andela, jenze podle zkutecneho zla, ne zla Boziho. I kdyz,...
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    Cave v Praze 30.5.2020!

    Nick Cave | Vstupenky na koncert | Ticketmaster 2019-20
    https://www.ticketmaster.cz/...ire&utm_medium=affiliate&utm_campaign=361433&utm_content=1405868_9743
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Napadlo me, zda by nekdo nemel zajem o McBook Air Late 2013, novy zdroj, nove vnitrnosti [odesla deska a vzala ssebou disk, takze vymenena grafarna, disk a motherboard]... 500gb SSD, rok stara baterka, ale vicemene jen lezi nabyta na pulku... proste zakonzervovana ulozenka. akorat, ze zaroven mam novy Air, takze nemam potrebu jej asi dal nechavat na polici. Vlastne krom toho, ze ne to stare, je to jak nove. Jedine co by se nekomu mohlo nelibit, ze ma vyko polepene ruznyma hackerskyma nalepkama. Kdyztak pokud by byl zajem, tak asi do posty, a nejak nabidnete cenu. Mam nejakou predstavu, ale jako dohodnem se.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    OVERDRIVE: ja to mam hlavne jako rozcestnimk na citovane clanky, posty ctu jen od nekterych kvalifikovanych jedincu, kteri maji prehled o deni a dokazou dat veci do souvislosti.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK: Jo o tom auditku vim, me posledni dobou min zajimaji nazory a vic me zajimaji fakta, a to o stejne veci z mnoha stran... musel jsem si treba unbooknout audit veci verejne, pac tam bylo moc nazoru a malo fakt(ta druha varianta s eu/usa/.../.... v nazvu je podstatne min diskuzak a daleko vic mea gusta..)

    Kouskuju tu existencialni rozvahu o valce a hrach uz od rana, jsiu to vlastne jen asi 2 strany, ktere ospravedlnuji zbytek vseho, ceho je v Krvavem Poledniku pres-moc (kitche, krasy, nasili, prazdneho tlachani, prilis dokonale charaktery, moc cesty... proste takove Nabarvene Ptace a Cizinec dokupy, ale...)

    Ale fakta. A nazory:



    ——


    „Ochota bojovníků, s jakou se zříkají pokračování sporu jakožto věci podružné, čímž také ve skutečnosti je, a s jakou se odvolávají bez odkladu ke komorám historické nezvratnosti, zcela jasně ukazuje, jak pramalá důležitost přináleží lidským názorům a jak převeliký význam má jejich vzájemná rozdílnost. Poněvadž spor jest věcí vskutku podružnou, avšak jednotlivé vůle, jež se skrze něj vyjevují, nikoliv.“

    Citace z knihy
    Krvavý poledník
    McCarthy Cormac
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: pobavilo, koukam kolik tajnejch to sleduje a prvni na co narazim je pulka redakce A2 ;]]]] necekane.
    Vzdycky me sralo, ze u nas se anarchismus resi jen levicovej, v tom ohledu jsem libertarian, to zas ale Amikum zavani nackama. Takze jsem vlastne jen normalni stredovej extremista [dik burkarovi]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam