SPECZ: Nemas nejakej dobrej recept na snadny raketovy palivo? Dycky sem to chtel zbastlit ;)
Mmchodem ted jsme doma resili, jestli se jeste da snadno poridit neco, cim vyhodim do vzduchu karu treba sefovi. Myslim treba na obcanku a v supermarketu, ne na zivnost a po netu, nebo v kramu s chemikaliema. Glicerin do elektro cigar (roboti pera) + kyselina syrova + kyselina dusicna je jeste pripusne, ale uz ne rajsky plyn (prvni je na obcanku a i ledaskde, druhy na zivnost a to jeste jen nekde).
Nemluve o tom, ze shanim pristup k lekove distribuci, predpis mam, ale nevim, kde ho udat, pac na me v samosce s leky po takovem nakupu poslou fizly (ne, ze by to pak byl problem, ale nechci to resit; jedna se hlavne o leky pro pripad, ze nejaky cas nebudou k dostani doktori a lekarny, samo bez MUDr. to nesmis podat... ale to mi v dany moment bude fuck. Zatim jsem to resil treba s ATB tak, ze jsem je krad psici, podobne jako steroidni protizanetlivy leky a podobne... oni to vetove pisou i na skrabance na packach, a zas jako takovej amocyklin se treba vyplati mit v lekarnicce. Mam takovej celej seznam, treba i adrenalin by se hodil, a tak.
Tohle pokud nekdo umite, tak asi uplne jind, ale za optani nic nedam (doufam). Rozhodne to nehodlam cpat do lidi, dokud je jich 7miliard a neco, ale staci, kdyz nachvili zavrlu v Sarajevu lekarny...