SPECZ: Me by zajimalo, jak se po tomhle zmeni svet... mam kamosku, ona je PHDr. Toxikologie a PHDr. Virologie, delala semnou linuxOp work, kdyz dopisvala druhy doktorat, pravda, ona je obsesivni i jakoze obecne, ale treba odmitala se rukama dotykat cizich klavesnic, klik, ve vytahu tlacitek a podobne; na to, aby u nas vubec nastoupila, vyzadovala v open-space davkovace na takovej ten ztuzenej alkohol. Kdysi mi vykladala (chtel jsem ji sbalit, nez jsem se dozvedel, ze se stiti i toho, co ma v kalhotkach), jak pravdepodobnost, ze prijde nejaka virova apokalypsa je cim dal vetsi, a ze sama ma na to jakesi doomsday clock, ktere netikaji zrovna pomalu...
No vlastne ma pravdu, v konecnem dusledku, a jeji obsese byla asi zpusobena castecne znalosti problemu.
OpenSpace je treba v tomhle svetle dost zcestny zpusob prace, nebo centralizace vyroby nekam, kde zaroven neroste kvalita zivota zamestnancu, nebo preprava zbozi tak, ze zeme neciti potrebu sobestacnosti (ne, ze by pro mne nebylo super, kdyz by treba na Hane zas rozkvetla obilnice/ovocnarstvi a obecne zahrada Eden pro CR, ktera dik polsku, spanelsku, italii uvada...)... no jak rikam, je to lekce, treba priste budem mit vlastniho vyrobce nano-materialu (a ted, jak velky vyroba dela bordel?), treba si pohlidame vlastni vyrobu leku, nebo treba fakt budem mit krizovy plan, ne jen plnou hubu kecu... a nebo vlastne: kdo dogoigli krizovy plan CR pro pripad pandemie?
Podle me to nepujde najit,...