• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK: V patek jedem do Olomouce, v Sobotu je adela na zavodech se psy a pak jsme chteli za babickou. Zaroven ted kazdy patek a So ztravime na zavodech, potazmo stehovanim cca 3k knizek a dalsich veci, do meho domku na Belidlech. Obecne budu mit ted tak 2mes volne z weekendu jen nedele. Ale hrat chci, nicmene jen Shadowrun, nechci hrat one-shoty v prostredi, ke kterymu nemam nic nacteno, a rozhodopadne ted nechci cist dalsi pravidla.
    Jsem ochoten i masterovat. Kdyz ne (radej), tak koncept postavy...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Dalsi moznost je sejit se k hrani v patek vecer a dat si to jako oddychovku po praci :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    OVERDRIVE: OK. Ja si rikal ze seru nba demokracii a hrrat se bude: https://boardgamegeek.com/boardgame/188920/war-mine-board-game
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „Hledí do vertikální šachty, která je pod tenkou vrstvou podlahy. Šachta po kilometru nebo více padá do plamenů. Z ohně, který je v takové hloubce, se místnost plní červe-nooranžovým chvěním.
    Hoyt se převaluje na bok a směje se. Je-li toto nějaký obraz pekla, stvořený kvůli němu, je to chyba. Hoytovo vní-
    maní pekla je hmatové; je to bolest, která jím projíždí, jako by mu cévami a střevy protahovali ostnatý drát. Peklo je také vzpomínka na hladovějící děti v armaghamských slu-mech a na úsměvy politiků, kteří posílají mladé chlapce na smrt v koloniálních válkách. Peklo je pomyšlení na církev, umírající za jeho života, za Durého života, kdy posledními věřícími je hrstka starých mužů a žen, kteří se všichni v obrovské katedrále na Pacem vejdou do několika málo kosterních lavic.

    „Peklo je přetvářka celebrování ranní bohoslužby se zlem kruciformu, palčivé a obscénně pulsujícím nad srdcem.“

    Citace z knihy
    Pad Hyperionu
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „Otec Lenar Hoyt, příslušník dvanáct set let starého Tovaryšstva Ježíšova, obyvatel Nového Vatikánu na Pacem a loajální služebník Jeho Svatosti papeže Urbana XVI, sprostě kleje.“

    Citace z knihy
    Pad Hyperionu
    Dan Simmons
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK: Jeste nevim, chtel jsem jet za babickou, zalezi, jak moc budu exponovany. So ne, spis Ne, cuz? Da se hrat i u nas, dokud mame barak...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    jedno jestli dobra cajka, u nas doma nebo nejaky dalsi mistecko (Barrak?), bo si chcu proste v klidu zahrat
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Navrhuju v sobotu v Ostrave herni odpoledne. Je mi jedno jestli budeme hrat Shadowrun, FATE, deskovku Shadowrun Crossfire, nebo nejakou jinou brutalitu (her mam desitky, takze podle nalady muzu vzit neco veseleho i nejakou noir CP detektivku, jak budem chtit), nebo klidnesandoboxovej shadowrun s Overdrivem jako GM (jsem linej jak svina a navic jsem ted dost prehozenej na system FATE)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: Jasne v Praze je auto nevyhodne, proto nemam v konecnem dusledku ridicak, pac parkovat 8let na Zizkove by bylo psycho a bydlel jsem na zelene (acko), a pracoval na zelene, ted mi to chybi v Ova, kde ze Zabreha do centra je to o 10min min, nez ze Zapreha na Morave do centra Ova. Ale uz se na ridickaku pracuje. Ccz 4 roky mam auti, a vzdy mam ridice. Kazdopadne tech lidi, co jezdi mhd i pote, co maj auto, tak je sakra malo (emperorska zkusenost)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: Tak ja uz mam auto treti a MHD bezne pouzivam, protoze se nemusi parkovat v centru, kde skoro parkovat nejde...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nas pes chytil Covid-19, ale nebojte, dokud ho ma on, nikdo ho nedostane

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SANCHA: Ale ja taky musim mit vsecko. Mel jsem uz jednou i dengue. Vlastne mirna verze krvacivych horecek. Ma to asi 450 milionu lidi, ja si to poridil v Brazilii v obdobi pred obdobim destu.
    Prej poprve je to hnusny (je, mel jsem 40*C a videl jsem vlastni krev v zilach). Podruhe dobry, no a potreti zdechnes. Nema to lek a tusim je za to vypsana (jak uz muze byt) Nobelovka. Keom makarie (kterou zas mel Adelin starej), tak nejvic metla. Co nadelas, kourim 60 denne, jakou mam life expectancy?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SANCHA: Ja mam boreliozu, tu variantu, jak mi zere kliuby. Zanet mozkovych blan jsem si dal asi ve 13, ani nevim, jestli muzu opakovat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ATTILAH: dik! Jinak tady je uroven diskuze “volna”, je to tu neco jako miUj facebook wall, akorad id roku 2005; kazdy by mel mit pravo na prostor, kde oslovuje svuj denicek!

    Minimalne Specz a banda okolo nej se asi na BigBrother podivat pujde, rek bych.

    Co je v tombole? Karticka IZIP, vlastni cctv kamera a pulka divocaka? ;)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    OVERDRIVE: Já mívám od dětství ročně tak 20 a víc a podle všeho už bych měla být dávno ochrnutá pokud ne mrvtá . Říkám si že tělo si nejspíš vyrobilo nějakou imunitu
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Jsme s Overdrivem domluvený, že vás tu můžu pozvat na Ceny Velkého bratra ve středu 4.3. od 19,30 v Crossu - letos po 15-té (to není možný).
    Kvíz, tombola, další lidi, co je zajímá soukromí, alternativy coprightu a digitální práva.

    https://www.facebook.com/events/2452160534895536/
    Samo i tady:
    [ Big Brother Awards 2019- vyhlášení největšího slíd / ostatniother / 4.3.2020 / CR - Praha - Cross Club Praha, Plynární 23, Praha 7 Holešovice ]

    Kvíz na téma sledování loni vyhrála skupinka Pirátů, tak snad je letos někdo překoná :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Me by zajimalo, jak se po tomhle zmeni svet... mam kamosku, ona je PHDr. Toxikologie a PHDr. Virologie, delala semnou linuxOp work, kdyz dopisvala druhy doktorat, pravda, ona je obsesivni i jakoze obecne, ale treba odmitala se rukama dotykat cizich klavesnic, klik, ve vytahu tlacitek a podobne; na to, aby u nas vubec nastoupila, vyzadovala v open-space davkovace na takovej ten ztuzenej alkohol. Kdysi mi vykladala (chtel jsem ji sbalit, nez jsem se dozvedel, ze se stiti i toho, co ma v kalhotkach), jak pravdepodobnost, ze prijde nejaka virova apokalypsa je cim dal vetsi, a ze sama ma na to jakesi doomsday clock, ktere netikaji zrovna pomalu...


    No vlastne ma pravdu, v konecnem dusledku, a jeji obsese byla asi zpusobena castecne znalosti problemu.

    OpenSpace je treba v tomhle svetle dost zcestny zpusob prace, nebo centralizace vyroby nekam, kde zaroven neroste kvalita zivota zamestnancu, nebo preprava zbozi tak, ze zeme neciti potrebu sobestacnosti (ne, ze by pro mne nebylo super, kdyz by treba na Hane zas rozkvetla obilnice/ovocnarstvi a obecne zahrada Eden pro CR, ktera dik polsku, spanelsku, italii uvada...)... no jak rikam, je to lekce, treba priste budem mit vlastniho vyrobce nano-materialu (a ted, jak velky vyroba dela bordel?), treba si pohlidame vlastni vyrobu leku, nebo treba fakt budem mit krizovy plan, ne jen plnou hubu kecu... a nebo vlastne: kdo dogoigli krizovy plan CR pro pripad pandemie?
    Podle me to nepujde najit,...
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Ale dela. Solidni paniku.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak 2 kolegove, navrativsi se z lyzi dnes dostali nuceny home office. Oba 2 byli v severni Italii, a ve firme mame uplny zakaz cestovat, pokud jsme ze zemi, kde kovid byl objeven, coz chapu-li dobre, tak jsme.
    Chtel jsem o weekendu jet za babickou, a ted uvazuju, jestli je to dobry napad, pac pravdepodobnost, ze budu v open-space nakonec exponovany je vysoka, a ona sedi doma pred telkou, tak abych ji nezabil...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---

    Co chripku, uz jste letos meli?

    4 hlasy od 4 respondentů

      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam