• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Covid-19: Databáze kontaktů
    https://airtable.com/shr71edGXmzGqUZkD
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    pripadne mi, ze tohle se dneska hodi. tenhle obrazek ma tendenci me rozbrecet

EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: Dub nad Moravou...z Olomouce směr Tovačov
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Mmchodem Ty jsi v nejake zavrene dedine? Mam dojem, ze bydlite nekde u Litovle?
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: Souhlas.. .-)

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jak jsem cekal, Adela dobrovolne zustala v praci, pac nemame deti a tak (nekdy je to uzitecny), takze palec nahoru za update:

Dneska už kolegové odešli, já a Míša a šéfové musíme ještě vymyslet jak realizovat vládní úkol uzavření denních stacionářů a zajištění péče o ty lidi, kteří ji nutné potřebují a jak zajistit koordinaci mobilizace studentů.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    RAINBOF: Dik
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvole! Ten Trump je fakt trouba. On fakt chtel, aby tu vakcinu z Nemecka tu vakcinu prodaval jen v USA. // mam podezreni, ze uz by mohlo byt fakt legalni to morce zastrelit. Maj v USA tradici strileni i hodne lepsich prezidentu, na co cekaj?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Pastnul jsem to tam. pokdu bys to chtel maznout staci napsat
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    RAINBOF: Jo, taky bych mu moh napsat, zas jako nechci byt ubrecenej, ze jsem nekde dostal ban (i kdyz si nepripadam vinen v bodech obzaloby, tak to chapu), placnul jsem to do ova auditu, stejne, pokud rodice onemocni a zaroven zavrou Olomouc, zkoncim tam v karantene, pac mam starou babicku o kterou se bude muset nekdo postarat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SORBAK: Ja vim. Taky to neni dobry; ale ten text tam dava copy a paste z metadat epubu. Jsem to cet jen jednou, a docela me bavily uz po 4 prvni dva dily, rek jsem si, ze dam i posledni, pac nemuzu moc premyslet a tudiz nemam naladu na vaznejsi texty nebo anglictinu. Ale asi to nedoctu, nemaka to, i kdyz je to ve stylu.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    OVERDRIVE: To neni Kulhanek :) Treti dil napsal Martin Moudry.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERDRIVE: poslal sem to kozlovi třeba ho to obmekci.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky.“

Citace z knihy
    Cesta krve 3 - Kat
    Jiří Kulhánek
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: cely text je asi nejak takhle, Adela mne zavrazdi:

Pokud by sem chodil doktor z ostravy, kterej potrebuje “sestru” v tom smyslu, ze se nepobleju z otevrene zlomeniny, zasiju ranu, dokazu dat injekce iv/im, dokazu odebrat krev a podobne, klidne nekam pujdu slouzit. Delam prilezitostne zdravodni sestru na veterine a mam zachranarske zkousky (spis lavinove, ale prvni pomoc treba vcelku davam)... mam vlastni material typu rukavice, respirator...
    14 dni jsem v dobrovolne karantene, takze bych mel byt negativni (ale mam zenu, co byla venku, takze test by se asi pripadne hodil); to same plati i pro pomoc v nejake socialni sluzbe, treba pro seniory. Akorat nemam papiry na karu, ale jsem ochoten se i nekam odstehovat; kdyz tam bude moct pes, tak i na docasne furt. #practical
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: dejte to nekdo do viroveho auditu pls; dostal jsem ban za to, ze jsem napsal, ze je mozne hodit latkovou rousku do papinaku a ze se da desinfikovat chlastem a ze 30% peroxid je nesehnatelny, ale ze to znici filtr per se... jeden z adminu to smazal a vykopnul me, coz asi nebylo uplne adekvatni, ale co uz. Kazdopadne sluzbu rozhodne nabizim
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pokud by sem chodil doktor z ostravy, kterej potrebuje “sestru” v tom smyslu, ze se nepobleju z otevrene zlomeniny, zasiju ranu, dokazu dat injekce iv/im, dokazu odebrat krev a podobne, klidne nekam pujdu slouzit. Delam prilezitostne zdravodni sestru na veterine a mam zachranarske zkousky (spis lavinove, ale prvni pomoc treba vcelku davam)... mam vlastni material typu rukavice, respirator...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ted me popravde stve, ze nejsem zdravotikm jako opravdovej, nebo lekar, nebo veterinar... docela bych sel do prace na nejakou umistenku... treba si vzpomenou i na dobrovolniky s trainingama... uvidime
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ano!!!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam