• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    RAINBOF: Jako muzu, asi budu delat i jiny veci, pada mi pod rukama VPN jak hrusky, takze si nedovolim nekde napsat umount, pac uz bych pak nemusel mit schopnost napsat mount, ve volnych chvilich nadavam tady v auditu, klidne, asi. Co ja vim, kdo jsem abych soudil, jen hodne ctu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERDRIVE: a nechtel by jsi se teda zabejvat relevantnosti a obsahem toho webu ? Ja treba pri tom jeste makam.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    RAINBOF: Jasan. Ja tam nic nedal, pac jsem jen narychlo rozchodil proste dalsi projekt a pac je to wiki, chtel jsem to dat nekomu, kdo treba neco dela/vi/muze.
    Ja sedim doma, nabid jsem sluzby, kdyz ne tak ne (coz fakt chapu, taky bych si do ordinace nepustil neznamyho pankace, at rika cokoliv). Jinak sedim doma a pozoruju, pripadne se snazim ze vsech sil vyvracet myty, typu: sterilizace v mikrovlnce.

    ======

    Kdyz buchta napsala, ze tim “vyvaruje” menstruacni kalisek, natahlo me. Taky jej zene vyvaruju, takze vim, jak to vypada po pouziti a ta slecna musi byt moc zdrava! Jeste, ze pero neni vidle a nemusim to strcit do kazdyho hnoje.

    A ona to jeste prodava! Plus “vyvarovaci nadoba do mikrovlnky”... uplne citim Libria, a jeho zoufalstvi, jak asi 100x zkousel nekde psat, ze pokud nemas autoklav, ber veskery material jako jednorazovy, a furt dokola a dokola a dokola.

    A pak prijde slecna, ktera pise, ze mikrovlnka a 90s v horke vode je fer. Pritom i pri tlakovem hrnci je 30min tak nejak teprve blizko.

    Hlavne se nevzdavat! Treba nas covid-19 fakt nauci bejt min debilove. Skoda, ze na to umiraj stari lidi a ne lidi v produktivnim veku, mam podezreni, ze prosta zkusenost preziti 90let a 2 valek/totality, je vic, nez cely facebook i s youtubem dohromady.

    Tyvole! Jak si nekdo dovoluje prodavat “desinfekcni nadobu do mikrovlnky”, vzdyt tam je kurva sance, ze tim nekoho zabiju? To fakt nepochopis!
    Jeste vypit belidlo, prej to dela dobry stavy, idealne smychamy s jedem na krysy na bazi arzenu!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERDRIVE: Pokud mas wiki a na ni neco, tak te nalinkujem. Lidi nechtej dalsi praci. kazdej dela jen to co pro nej je snadne.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERDRIVE: ja to chapu je to jen auditko. je 100+ za hodinu veci tridenych sekyrou.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    RAINBOF: Ja jsem treba v Vir auditu napsal, ze maj pripravenou wiki, kam muze kazdy, kdo mi da email a je admin (sic!) toho auditu, at davaj prispevky typu #practical a +10 (treba) tam, a odpovedi mi bylo, ze neni zajem
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    overe dal jsem to sem protoze je mi jasny ze jak jsi z druhyho konce tak budes mit jinej pohled. navic jsi grafoman :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    V praze ale i jinde, je pomerne slusny mnoztvi hnuti delajicich neco, Tomsuch se rozhodl dat cast sve firemni kapacity do boje s covid, prizval mne k casi udelat infoweb (castecne hotov), umoznujici dale netristit sily.
    web by aktualne mel mit dostacujici hosting na vetsi napor. Nechceme duplikovat obsah ale sjednotit ho a doplnit co chybi.
    Na webu se maka, spusteni planujem dneska. Pokud by chtel nekdo pomoct s contentem, budem radi.
    * prakticky info
    * hyeny
    * potreba eliminovat, bude treba je evidovat aby pcr mela lepsi praci
    (sem cejtim nutnost dodat to, ze v dobe kdy lidi a cely firmy makaj zadarmo, prodej veci k zakladni ochrane se ziskem je zmrdstvi jez je treba potirat)
    * mapa dobrovolniku, kde neco je
    * dobrovolnicky skupiny + jejich nabidky, kdo co dela
    * poptavka, co je treba
    * info (castecne asi spichnem agregator)
    * prakticky info, pro dobrovolnicky skupiny co-a-jak

    Mas co rict a trosku /netreba vylozene moc/ casu denne ? Posta.

    odpoledne to hodim do covid auditka
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    KUATO: Jop! To ani nemusis, sak se potkame. Sice timhle tempem az v lete, ale co uz, aspon je na co se tesit.
    Pekne jsem za zimu zpohodlnel, co mam zenu s autem, poryl jsem kousek zahrady (jako vzdy s celovkou, pac pres den nestiham) a jsem cely rozlamany. Predstava, ze bych mel kosit kosou mi vyrobila “zimomriavky”.
    Cov podle me casem ustane, a vsichni budou chodit v rouskach, a bude.

    Jsem to psal do vir auditu, ze jsem mel ponekud problem, ze umyslne dodrzuju karantenu, kvuli 70+ rodicum a 90+ babickam, a nektere chytraky (jinde jsem to formuloval slusnej), proste kavarenske povalece, nenapadlo nic jineho, nez chodit po navstevach. Asi si nemaj kde dat Latte se sojovym mlikem.

    Vzhledem ke sve povaze, tak cekam, ze jsem jejich posledni zachrana. Smolik, taky jsem je poslal do prdele.

    Ale bylo to krajne neprijemne, a jsou nasrani. Furt nemam dojem, ze kdyz by to nebyl covid, ale nejakej sars a hur, ze by lidi nechcipali na blbost jak mouchy.

    A pak mej povahu, ze jsi klidny, vstricny, empaticky a “necht jsou vsechny bytosti stastne”.

    Nemuzu si pomoct, ale podle me by mela byt vetsina bytosti mrtva, a mohlo by se to zacit prenaset sojovym mlikem

    ;)))
    KUATO
    KUATO --- ---
    OVERDRIVE: jj, zena mi to uz rikala, ale nejak zatim nejsem casove schopny to zkouknout :o/

    v nedelu jsem zkousel nakopat ty topinambury, ale zadne jsem nemohl najit. vim plus minus, kde rostly a jak jsem na podzim uklizel nat, tak jsem to asi vytrhal az u zeme a pak mi na to sused navezl listi a je to v prdeli. takze snad az zacnou vylezat ze zeme.. tak Ti poslu aspon flasku medoviny na smutek. nebo na radost - zacina pekne jaro (dame-li stranou COV) :o).
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nejhorsi na tom je, ze vubec neni krava blba a ja ji mam fakt rad. Me dovadi k naproste nepricetnosti takove to “napisu si na papir, jak se to dela a pak uz to jen furt delam”, nectu co je na obrazovce, pac to tam pisou zbytecne, jako google svou polycy, nezajima me, co rikas, pac to proste nechci vedet.
    Jenze dusledek je pak to, ze po ni ani nemuzes chtit, aby adminovi ukazala, co ji nejde.
    Kdyz mu rekne “me to tam pise, ze to nefunguje” a on ji rekne: prosimvas, co to pise a kde, muzete mi udelat screenshot, coz se 100% stane, zas vecer prijde domu, ze bude rano jako jedina v praci.
    No a pak onemocni, a o rodice a prarodice se postara asi ten kokot urednickej “ajtak”, kterej ji vrazil do ruky pocitac, kterej ona neumi zapnout a rek ji, at si nakonfiguruje VPN-ku od citrixu (ktera funguje jen ve starem internet exploreru s urcitou verzi javy).
    A pak se divime, ze statni IT zakazky stoji miliardy a hovno z toho.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvole uplne me napadlo:
    Vis co bych chtela? Chtela bych mit brisko!
    Kdyz bys mela brisko, prastil bych te do nej pesti...
    ... donde estas aki la capateria...
    ... kde sou hodinky?
    Nevim, nejsou tam?
    Ne *MILACKU* dival jsem se vsude, budu ted muset nachvili pryc!
    A kdy se vratis?
    Vratim se zpatky nez reknes boruvkovej kolac.
    Boruvkovej kolac.
    Tak rychle zas ne...

    — vysmahne ze dveri, sebere jeji auto, procez mlati do volantu a rve
    “Krava blba, krava blba! Rikal jsem ji ty hodinky, na tom klokanovi! Kurva! Kurva!!!
    ...
    —-A pak se vsechno uplne desne posere...


    Tak tak jsem se ted nejak citil.
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    OVERDRIVE: jasny. ten vygenerovanej certifikat v jpg je taky bomobovej.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JINDRICH: jo
    p. Dnes uz pocitac nechci ani videt, vis hodit si maslY ;)

    Az se donutim sednout si k nepracovnimu... je tam nekde invite to team nebo generate team a dostanes k tomu link, kdyz ho placnes sem, asi me tim pozves. Ono to ma jedinou vyhodu: uvidime pohromade sve statistiky a jejich kumulovanou hodnotu. Je to dobry, kdyz to cpes na hromadu masin, muzes se pak koukat, co delaj a chlubit se vysledkama. Jinak je to stejne nahovno, lame to tak i tak.

    Vzdy me bavi predstava, ze je to neci btc miner nebo c&c botnet... to nevis, musel bys to rozebrat ;)


    Jdu spat jsem hrozne vykolejenej
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    btw co ten team na folding? uz to nejak prenastavili a z vetsiny mi jedou coronavid projekty.
    "I'm contributing to Project 14329
    CORONAVIRUS PROJECT"
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zadej heslo pro prihlaseni do pocitace.
    - zada heslo na kraj
    - zada heslo pro outlook
    - napise sve heslo pro prihlaseni s chybou
    - znova napise sve heslo s chybou
    (Zacinam penit)
    - napise heslo
    Tak a ted jeste jednou, nebo vis co, dej ho do Bitwardenu, ja si to budu kopirovat
    - zada heslo do Bitwardenu s chybou
    Hele to nefunguje - otevru ji edit v Bitwardenu. “Oprav to heslo”
    - jake heslo tam mam zadat?

    (Regulerne se mi sevre ruka v pest) To do pocitace milacku
    - zada heslo na kraj
    (Ubalim si cigaro - skripu zuby) To je heslo na kraj!!!
    - kdyz ja nevim co po me chces, zacne natahovat
    (Ubalim si dalsi 4 cigara)

    Nemusim vysvetlovat, ze jsme to nakonec dotahli do konce, nikoho jsem neprastil, jen vidim jeste furt cervene.
    Mmchodem VPN nefunguje, pac se na to nekdo pekne vysral a neni to spravne zkonfigurovany od adminu.

    Jinak hezkej vecer, plnej milych slovicek a pocitu. A pak se jeste hadam s adminem, a jsem fakt vecnej. Dal bych si obcas medaily, nebo hodil masli. Vlastne je to tak nejak jedno.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: ad udrzeni poradku v bookmarcich: s tim map problem i ted, pac moje audity jsou videt nahore, a vubec, proste nektere chci videt rychle a jine min, ale zavazi, pac “vlastni” a pak razeni podle abecedy. Delal jsem to tak, ze jsem si udelal multiid, a vlastni audity mu preved, takze jsem hledal v bookmarcich nekoho jineho. Pak nastalo obdobi, kdy uz byla “historie”... treba i dnes mi zavazi muj “diy nabytek” je tam tak 200-600+ mesicne a asi 6 let jsem ho otevrel, jen kdyz jsem hledal noveho admina. Uzitecny je, jen jej nepotrebuju...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    No vyborne. A je to, hura. Ale neni to rozumny, zas jako jo, moh jsem otravovat kozu, ale to mi pripadlo blbejsi, nez se snazit domluvit. Ovsem trvalo to a stastne to dopadlo, a jdu spat. 4h reseni A vpn me znicilo. Lide by nemeli mit pristup k pocitaci, kdyz neumi udelat novy tab, webove strance rikaji aplikace a ani na podesate nepochopi, ze VPN dela “hele ted sedis na nasi domaci wiifi, kdyz to zapnes, budes sedet v praci”... a nasledovaly telecinoci.
    Myslim, ze maturita z IT by mela byt povina a pro ty starsi poviny certifikat, i kdyz uz nekde pracuji. Uuuuf!

    Jinak multi id:
    Zkousel jsem asi tak vsech 10 multiid co jsem tu mel, a k zadnemu si nepamatuju nic. Kazde jsem pouzil asi tak 2x, vlastne jen proto, ze to bylo jednodussi, jak si udrzet poradek v bookmarkach. Nikdy jsem nemel tendenci psat jako nekdo jinej; jednou jsem zkousel psat jako holka, coz byl takovej test. Moc to neslo.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvoe VOYTEX je dobrej admin, fakt ze jo. Furt mi tvrdi, ze jsem nekde psal dezinformacni navod jak desinfikovat filtry, a proto jsem dostal ban. Zaroven prispevek nedocet a smazal jej, takze tvrdi neco, co jsem nenapsal, a odmita se dal bavit, ze jako ma pravdu. Navic bany se nerusi nikdy a ban se dava bez upozorneni.

    Stacilo mi rict, ze prispevek chape nejak, bud bych jej preformuloval, nebo se smazal. Ale nejhorsi je, ze proti tomuhle neni obrana.

    Moc uzitecne. Precejen si myslim, ze do auditu potencialne chodi nekdo, kdo muze mit vliv na vlade nebo v mediicha, a treba napad s tim, ze rousky rozvezou postaci, tak ten jeste nezaznel.
    A protom mohl uz rano.

    Taky uz se mi to stalo, ze jsem si vybral admina, a on mi pak promazal audit, procez po stiznosti mi dal do vlastniho auditu ban. Obecne takove veci beru s rezervou, ale tady mi pripadne, ze to proste neni dobre vybrany admin. Slusnosti je imho upozornit, zvlast kdyz nedocitam prispevky, a ja bych slusne zareagoval, bez kecu. Ted misto toho 2 dny resim, kam psat, kdyz neco potrebuju.

    Ze bych priznal multi-id? ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    KUATO:

    Země medu | Jeden svět 2020
    https://www.jedensvet.cz/2020/filmy-a-z/39080-zeme-medu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam