Zakaria tvrdi, ze ropa muze jit az na 10$/barel, pricemz Rusku se ropa vyplaci nejdriv pri 60$/barel, a nekterym amikum prej 30$/barel z brdidlic... kazdopadne dnes je barel za 33 a vcera byl za 20. Zakaria tvrdi, ze ropa muze jit az na 10$/barel, pricemz Rusku se ropa vyplaci nejdriv pri 60$/barel, a nekterym amikum prej 30$/barel z brdidlic... kazdopadne dnes je barel za 33 a vcera byl za 20. Pokud zkrachuje Rusko, co myslite, ze se stane? Porad se ptam na ty tanky, ja jen, ze budou mit vcelku levnou dlouhou dojezdovou vzdalenost.
Fakt tady zustanete? To nebude na brokovnici pod posteli, to bude na honem zdrhani do ... pryc.
Mmchodem id NOHOUS-uv bot na nakup ffp3 v podobe nano-satku od respilon funguje. Poradnik trval skoro tyden, ale mam jich 8, o jeden min, nez potrebuju. Vcera zdrazili o 4€, ale cena je porad kolem litru.
Chce od vas: adresu, jmeno, telefon, email.
Jeho bot to “naklika” a vam prijde email na platbu primo od respilon (jo, checknul jsem hlavicky a metadata), zaplatite a dojde na zadanou adresu.
Byl jsem 4.v poradniku, kolik lidi ma ted, to nevim. Dostal ve vir Byl jsem 4.v poradniku, kolik lidi ma ted, to nevim. Dostal ve vir auditu -12, co jsem naposled koukal, uz tam moc nelezu, zoravy umim cist sam, a nic jineho tam moc neni