LAUNCHER: jinak ja nemam nuz na obranu.. teleskop je MMCHODEM VELMI PRIJATELNE RESENI, klacek je vychytany, pac tim prodlouzis ruku a neni se moc ceho bat [tedy krom toho, ze zmasakrujes jednu stranu].
Ja mam nuz na praci.
Spis jsem se smal tomu, ze spolubydlici resil, jak by s tim nekoho bodal. Je to palec dlouhe, a rozhodne by to slo, a nechetl bych tim dostat, a taky bych se tim zas az tak nebal dat, ale nemam to na ten ucel. Spis jsem se ironicky pousmal, uz proto, ze zrovna ten spolubydlici se me jednou pokusil po zadech schodit ze schodu a zaroven z nich pk letel po hube.
Uz jen proto, ze jsem se dneska dokazal zrakvit kusem polena ;]]]]]
Nejsem rvac, neprovokuji, utikam, a kdyz, tak jsem podly a klidne kousnu, kdyz bude kam a proc....
A pac to nechci resit, a pac to nijak nevyresime, tohle tema bych opustil. Vsechno co reknete, muze a bude ppouzito proti vam.
Sebeobrana utocnou puskou je bozi. S tim plne souhlasim [vlastne je to v ten moment obranna puska, ne? ;]]]]]
[stejne jako se Speczem v napsanem, tak i s Tebou souhlasim, jen ne s tim peprakem. Zato je dobry namazat jim nekomu kliku, to je velika sranda ;]