Uz jste se nekdo z blbosti (priprava 2m dreva, jakoze m^2 z volneho okoli; proste jsem ndchal vetvicky, bral prvni brizu, dalsi suche listnace, pak mokre listnace s ohledem na hrusku a tresen, pac to jsou nejhur super, ale slozita, dreva na vyrezavani... treba sachove figurky z hrusky a tresne jsou bezva); kazfopadne so much to survival: tahnul jsem nejaky volne dostupny kmen a jedna vetev me vzala proste bodem do leve nohy; tak ted kulham, jsem zelenej od bolesti, mam v sobe dve 400paraleny a v noze horecku. Predstavte si to jako dostat “konara” do stehna. Slozi to kohokoliv, kdo nejede na adrenalinu, speedu, chlastu, a 3dny to boli (obdoba: krec v noze, to jen lezis a skucis, je uplne jedno, kym jsi, nebo ne? Ja to nikdy s gracii nedal).
No tak mam ted levou nohu v pice.
Nez to dopadlo, tak jsem narezal a nasekal 2m^2 dreva, hlavne brizu, ta zkoncila v hodne suche casti kulny, nastipana na trisky i na 1/2m vetve. Timhle podpalim kdyztak barak, bez problemu.
Zaroven orezany orech a tresen, aby rozumej rostly a rodily, rany zasprejovane autolakem, pac krvacely (na strihani stromu je pozde, uz placou)...
A ted budu lezet a zkuhrat, a spis picovat, pac nejsem tak tvrdej, abych zvladnul toporem sekery pres nohy, ze strany svalu, ne kosti.
A o tom jsem psal, neni moc lidi, kteri kdyz si vytrhnou nehet z luzka, tak pujdou a budou strilet z cehokoliv.
Proto se nozi nejdriv reze, neznam nikoho, koho kdyz vemes ceeli pres ucho, dokaze dal jednat.
To je pouceni k nozum, boxerum a kanadam.
Specz ma bohuzel slozitejsi zkusenost.
Ja se jdu vyvalit jen dik konaru do litka (!) od orechove vetve.
Ale zaroven, za dnes hotovo! PanBuh zaplat!
(A pres noc zmrzla zatim jen jedna rostlinka chilli!!! - v 7 rano jsem zkousel rozemnout konske koblihy v ruce, a fakt hraly, oproti -2*C na zahonu, mel aspon 5-10+*C vic stesti, nez rozumu... konec zaznamu lidske schopnosti se ucit... mmchd, kdz by bylo treba, zvladnu i otevrene zlomeniny... na nekom jinem. Postavy v romanech, co chodej na otevrene zlomonine - ne! Obdoba strileni s dvou .50 (nebo i 9mm) v kazde ruce - BLBOST!!! ;)