Uplne chapu, proc jeho videa maj desitky tisic shlednuti. On je proste vtipnej a systematickej ;)
Hele tak .22, no, lepsi zasahnout .22 nez se netrefit .44mag ;)))
Tyjo, ale cim dal tim vic uvazuju nad malorazkou. Je to levne, zabavne, na strileni tudiz vrcholne uzitecne. Nekope to.
Ja mam proste z tech vetrovek strach konstrukcne. Koukal jsem na nejaky ty rozborky, a vzhledem k “zaveseni nad krbem” mi to pripadne prilis rozbitne, slabounke v cene, kterou si chci moct dovolit.
Malorazky stoji radove o 1/3 min ve velmi slusnych konfiguracich (viz launerova optika, railky)...
Do sklepa na strileni na chodbe to uplne neni, zas jako na zajice, pernatou,...
Taky se mi desne libi to, ze je to vcelku lehounke. Ja s tim fakt mam problem, tahat se i s 3,4kg kusi. Treba ve snehu, trave a podobne, me to pripadne jako utrpeni.
V neposledni rade mi Adela malorazku schvalila jako drobnou investici vicemene bez diskuze, mam dojem, ze ji vcelku laka, ze by mohla taky strilet, jen tak, panu Bohu do tercu, proste pro zabavu.
Kazdopadne mam tendenci rict, ze Paul je starej opicak, ale to je jen tim, jak se gezichti, on je ve skutecnosti asi ten typ, jako muj spolubydlo, ktery za weekend upekl 27 babovek, jen proto, aby zjistil, co mu chutna a jak to funguje. Nebo ted upek kvaskovy chleba, ktery byl proste dokonaly (zadny ty eko-bio samotovy cihly, proste luxusni sumava akorat uplne presne mnjam)
Tak tedy malorazky v podobe dlouhe
.22 Rifles for home Defense?
http://www.youtube.com/watch?v=_w4Z5azEPWk