LAUNCHER: sorry, blbe jsem to precet, myslel jsem, ze pises, ze nyx.czje hruby prumer. Nyx je bozi, a Nyx je PARADNI typek.
Vzdycky si pripadam menecenny, kdyz se bavim s nim, byvaly doby, kdyz i s kymkoliv z tohohle auditu.
Treba muj spolubydlo dostal 7 let podminku za to, ze kdyz se v Praze delaly tunely (pred Blankou), byl v nich securita (elektrikar), a slohnuli 2x 90l bagl vybusnin, a pak je nekdo udal.
Ted mi dluzi 14l za najem, jenze ja vim, ze co se pruseru tyce, nikdy jsem nevedel dost.
Ze SpeCZ je typek, co resi nezpecnost mest, a prito sedel vic mesicu na samotce, nez ja vydrzel na zasnezene horske chate.
Lide jsou ruzni, a ja obdivuju, co je mozne.
Kdo nestrilel na kamery, jen aby vedel, jak je installovat, kdo nepoda ruku cloveku, ktery zabil, nevi.
Ja nemam uplne tendenci podat ruku lidem, co zabiji zirady, a pritom vim, ze v Ostravske zoo musi zabijet samce, pac je to straslive drahe mit jen byka.
Jak kdyz sazis redkvocky, vetsina jde pryc, ze zbytkubje produkt.
Jsem pokrytec, lhar, zlodej a podvodnik. A zaroven chapu, ze jsem min nez prumerny. A to ne, ze ne.
Rad bych byl lesi doktor, po tom touzim, ale sel jsem jinudy, otcpve byli technici. Ale...