SPECZ: Nesouhlas, asi existuje cast politiku, co tady zas chce Ruske tanky, s Velkou Svini v cele, ta cast asi neni mala, ale neresit potravinovou sobestacnost, potazmo obranu statu je de facto i de jure vlastizrada a v tehle zemi je jeste dost lidi, kteri bg si sakra richle vzpomeli na defenestrace.
To je historicke: nemuzes “prazskou kavarnu”, “desinu”, “horniky” a a a... povolat do zbrane, kdyz o tom ani nevedi.
Sak kdo z vas cet ustavu? Kdo z chlapu tady vedel, ze bil-li odveden, do armady musi do 60 i kdyz by se belhal o berlich a kricel “Na Belehrad”.
Pac mi sakra nejsme obcane, vubec netusime, co znamena stat.
Kazdy Brit, kazdy Amik a dokonce kazdy Ind ma nekde vlajku sve zeme, kolik Cechu vi o sve zemi aspon to, jake jsou jeji zakladni zakony? Kdo z nas/vas pije kazde rano caj (jo vim, tak pivo no) z hrnku s Ceskou vlajkou? Vzdyt ani k volbam nikdo nechodi, v politice nejsou nejlepsi a ti, co neco chteli a byli si ochotni za to sednout, v politice jsou ti posledni, co se jeste o neco zajimaji, a jasne, ze k vlastnimu prospechu.
Ja vim, ze toho Babise tak nejak zvyhodnuju, ale vis co je na nem zajimavy? Jako jeden z mala Slovaku se po nocich ocividne uci cestinu, a zadny ze svojich podniku neprodal Rusakum, coz by treba Velka Svine udelal rad a hned, a Jarousek Tvrdik by pak pomahal...
Ne, ze je plan. Prave ze NENI PLAN, vsichni cumi jak z gumy, ze treba existuje valka, hlad, nebo treba pravo, nebo taky krizovy stav. Vzdyt louky jsou prece tak krasne zelene a maly pivovar postavis za milion.
No potece vodka, bramborova. A toho se sakra bojim.