LAUNCHER: Ukaz svuj?
Posbiram v prubehu dne vsechny noze co najdu po domacnosti a udelam “skupinove foto”...
Tohle je umyslny test: Morakniv vyrabi noze s magneziem, vhodne pro praci s magneziem.
Tech tycinek se doma vali asi 5, tak jsem si rek, ze to zkusim.
Puvodni idea byla, ze si sednu na zahradu a rozmotam naramek z paracordu, zjistim, kolik z toho dam spagatu a zapletu jej znovu, aby mi lip sedel, ac jej stejne nenosim (zavazi to. Na klavesnicich a kdyz to namocis, je to dlouho mokre, nosim snuru na BDSM, na slanak to neni, ale na praci jo, hlavne s uzly)...
Jezne ohen po hodine jeste nehorel, a faktsm je, ze delka nouzoveho noziku i magneziove tycky byly neprijemne... prace dik tomu boli a je namahavejsi.
Rek jsem si, ze vytrvam, dokud nebude ohen.
Kdyz jsem prisel na to, ze listim, kurou ani pilinami ne, bylo uz na paracord tma a sel jsem pect dyni s bramborami.
Kazdopadne tenhle nozicek okrajel brezove poleno a rozdelal z nej ohen, po predchozi zkusenosti na poprve.
Nosim ho po dome pod trikem, pac furt neco delam, poncho nema kapsy a trenky pasek.
Nemam kam ten plnokrevny nuz dat a nechce se mi (s bolavou nohou) furt chodit ze zahrady do baraku, a hledat, kam jsem polozil ktery nuz kdy...
Koupil jsem si dobre. Jen nasrat, ze tahle hracka byla za 1400,- a jeji braska/pac je to Mora, tak spis sestricka, stoji 200-400 sta.
Chtel bych jeste jeden pro zenu, ktera furt zapomina zavirak, ac ma sponu.
Ony nejsou zvykle pouzivat kapsy, pac tam vsude maj prdel a jiny tvary...