LAUNCHER: dobre dobre, souhlasim. potiz je v tom, ze kdyz si clovek zvykne, ze to nejak funguje, a ono se to zacne chovat jinak, v ten moment je to desne nebezpecne.
ale uznavam, jsem KOKOT, pac jsem spolehal na to, ze funguji veci jako pojistka, nebo treba oznaceni plne komory.... ANO ANO ANO UZNAVAM, ze je to "Adelovina".... ale znova se tim vracim k hadce... revolver bud ma naboje v komorach, nebo nema....
ma to hrozne moc jinych nevychytavek, treba pri natazeni a povoleni kohoutu muzes otocit buben, na necekanou poluhu, nebo to, ze mas furt natazeno, a jen tvrdy trigger [sorry, ja moc neumim terminologii, jak na to koukam a ctu v mnoha jazycich, proste mi to dela problem, navic na formu ocividne moc nedam, viz to, jak tady pisu]...
pracovni pistole Beretta 92 nikdy nebude, to uz vim jiste, i pres kapacitu zasobniku, a moznot treb P+ munice [heheeeheheeee to je desna blbost, ze bych se k tomu kdy dostal].
myslim si, po vcerejsim veceru, ze kdyz UsA koupilo b92 misto 1911 prohloupili, radej bych levorukou konstrukci 1911, a nebo treba to, co ted nafotim z nejakeho relativne stareho casaku [mmmchodem tenhle kousek bych EXTREME chtel, pokud by se povaloval nekde, kde za nej muzu dat i 30k]