Btw: neverim v “bourlive testovani bez vysledku” a ma to pro me pointu (ale to neni opirani se do nekoho):
Ja bych chtel, aby se lidi meli dobre, a to i SHTF (kdo nezna shit hit the fan)..
Je lepsi vedet, ze v Cz/Sk existuje 100-200 lidi, kteri maji, umi, znaji... tudiz shareuju.
Ma to nevyhodu: pokud jsi kokot, tak vis, ze ja sam umim, mam a tak, takze jsem dobry cil. Proto to pisu sem a ne jinam, pac tady je to porad o 100 lidech, ne o tisicich.
Kazdopadne jsem teeba zastancem “vymenme si adresy postou” a kdyz “SHTF, tak se potkejme, nebo aspon vezme, kde je kdo”.
To je strategie. Moje. A kdyz uz s ni nekdo souhlasi, ten umi to a ten zas ono.
V idealnim pripade
A) by kazdy mel kus toho, co jini nemaji
B) kazdy z nas mel sit lidi, o kterou se dokaze oprit
Vysledek: nemusi se zhrouti a posrat vsecko, chces se psama jet za deckama? Napises kamosovi, muzete si zastrilet, udelat deckam bojofku, uvarite polifku a pokecas se zenskejma. Kdyz takovej typ prijede ke me, Adela jej vezme s detma na kone, nebo na kratkej cundr, vhodnej pro deti.
Jsi extremista? Budiz, rozdelame ohen magnezidm, rozstrilime “lecebnu pro panenky” a zkusime toho kone ukrast.
Za me? Ja verim, ze se veci neposerou, ze lide jsou dobri, ze kazdy napad muze vest k penezum, ze ma smysl lidem pomahat, a... a ze mam ťrad deti, zvirata a kytky.