To by vcelku slo. Ma super karimatku a mj Launcher chtel nepromokavou vetrovku, tak ta jeho pusobi dobre... ale je to trekovej extrem minimal.
Zajimavej ma i varic...
Muj bagl to neni, pac ja precejen vyc stopuju/jezdim necim a min chodim, taky vic pocitam s tim, ze nebude k dispozici mesto dyl a zaroven budu nekde dyl tvednout na jednom miste.
Zajimava je myslenka perovky, ale jak to ma na minimalu, sam rika, ze neni vhodna treba na sezeni u ohne a tak...
Proste zajimavy hodne trekovy bagl o velikosti skoro prirucky do letadla. Co tam nema, tak ohen, jsem si tak vsimnul. Lekarnicku, ani v zakladu, bez 3 obvazu nechodim, za a) se s tim daji opravovat rany, at uz jako tlakovy obvaz (polozis 2 nerozmotane rulicky na sebe, tretim omotavas, stahuje se to tak, ze pretacis obvaz krizem), b) da se tim znacit cesta, pokud ma nekdo nasledovat (kus obvazu na vetvi, napriklad), c) hori to, d) daji se tim nouzove omotat nejhur nohy, kdyz se neco stane ponozkam, a opravovat gear (pasek z obvazu, svazana bota...)
JAK SI ZABALIT na VÍCEDENNÍ TREK POD 6 kg
http://www.youtube.com/watch?v=BLDGL4djCx8
(Sam sobe pripominam, ze musim zkusit filtr na vodu, zas jeden kus gearu, kterej jsem jeste nepouzil a pak se ukaze, ze to neumim, nebo je to necekane problematicke, nebo buh vi co)