Heeej 12:15+
Nasadi si prsten a zacne recitovat “jeden prsten vladne vsem, jeden jim vsem kaze, jeden je vzdy privede, do temnoty svaze... (v zemi Mordor, kde se snoubi sero se serem)”
A pak nasleduje vyklad:
- ta munice je tak vzacna (draha), ze ji proste nevysypes jednou za 1/3,1/4,1/2, ci rok... protoze se blbe shani, neco stoji a nechces o ni prijit.
No a tudiz: nevis, jak se to chova.
!!! To znam, to znam !!! Mam na krku nozik, co jej mam rad, ale nikdy jsem jej nemusel brousit? Mam na ruce paracordovy naramek, ale nikdy jsem jej nerozpletl, pac je tak hezky ac je to skoda?
Mam nadobi po babicce, ale nikdo z nej neji?
No jo, a pak prijde vzacna navsteva, udelam ji caj s mlekem, chci nalejt do salku, a konvicka brynda a jeste ji upadne vicko v nejhorsi mozny moment?
Tak to je, tak to funguje, ne, ze ne.
Filtr na vodu, ktery jsi nikdy nepouzil,... umis to? A funguje? A jak moc je to pracne?
A tak dal.
Nejlepsi veci v moji domacnosti, tak nesou stopy extenzivniho pouzivani. A to i za cenu, ze je nekdy zkurvim. Aspon vim, co se muselo stat.
Muj Victorinox Nomad uz tvarem nepripomina original, konev na caj je otlucena za necelych 14dnu, pac caj a kafe mame radi.
Nejhur je to u bot: dobre bych si po mesici chozeni koupil hned druhe, bohuzel uz je nemaji.
Takze ano, ano, ano.
Sekerou se seka drevo, nozem kraji chleba, ale i kucha slepice, co ji zabil debil barzoj, konvice na caj pasuje na sporak a boty jsou rozchozene.
Kdyz to tak je a fakt se clovek boji doomsday momentu? Utrat druhe prachy a postav to cele znova. Stejne je to lepsi, pac veci se ztraci.
Ale vzdy pouzivej to co vlastnis (u nas je pravidlo, ze hadry, co rok nekde lezi, davaj se na charitu, nastroje a obecne gear, muze lezet 2 roky, a pak se zacne pouzivat, i kdyz do te doby byl ulozenka. Ale u gearu mam: kup a do mesice pouzij, jinak si to nekupuj.)
Harrell, ac zas mluvi “jen o munici a bouchackach” mi mluvi z duse.
Why I Don't Like "Hyper" Ammo
http://www.youtube.com/watch?v=ayd4sxW_RUA