• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Jinak rikala, ze tahle videa jsou nejpoucnejsi, co si ohledne paracordu nasla (furt se smeje, ze to vsude predvadi chli a zadnemu nedoslo, ze kdyz chce neco ukazovovat, moh by treba pouzit kontrastni barvy -jak dresy na fotbale, neasi - a ne cernou s cernou na cernem pozadi)


    BoredParacord - YouTube
    https://www.youtube.com/user/BoredParacord
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Navyknul jsem Adlu na paracord ;))) (chcete-li mit klid od zeny, tohle zkuste, je klidna uz asi 4h, dela obojky, pasky a naramky ;)))



    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vychytavka!

    Redukce meva flaska (u kazde benzinky za 220,- a vas batohovy varic)
    Redukce VAR - E-OUTDOOR.CZ
    https://www.e-outdoor.cz/redukce-var/


    Samotny varic vs meva flaska :

    A jeste jedna vec, kterou chci od te doby, co jsem prisel o spolulezce, ktery to mel (mit na lezeni-tury-vodu) v aute 2kg Meva bombu je dobry ... ne-survival. Proste varit na kartusich, ktere tim navic jdou naplnit, je vcelku... KURVA DRAHE! Kdyz mas auto, nekam jedes, tak varic je vychytavka... na dlouhe tripy je dobre mit vic plotynek, ale trpet hlady clovek nebuťde at tak, ci tak... jen v ruznych zemych je potreba ruzne redukce (kokot!!!! V maroccu meli latkovou roklu, kde jich bylo cca 5 za cca 10€ a ja si ji nekoupil, priste bych si naliskal do xichtu!)


    Yate vařič K620
    https://www.hanibal.cz/yate-varic-k620-id21296
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Jinak bal jsem se lezt na kominy, co kdyz mi doje sila, samo se smycema dvema a par karabinama ala ferata dobry, navic drzet se rukou ala “paka” je taky dobry, kdyz uz clovek nemuze.. kazdomadne tech cca 7-10m jsem si dnes dal bez jisteni, a zjistil jsem, ze ty kose (tunel), co jsou kolem zebriku, tak pokud jim veris (jisteni je jistota!!!), tak se o to proste opres zadama, nohy nechas na zebriku a jen se tak valis, ve vejsce.
    Co se vejsek tyce, tak kdyz se vyhecuju, tak cokoliv, ale jinak moc nemusim, ale tohle bylo dobre zjisteni. Znam to teoreticky, ale je to jak slanovani... pokud parkrat nezazijes, tak nevis, ze na lana neni potreba sahat, ze napnute lano te zastavi at jsi kde si... proste empyricka zkusenost.
    Zebriky nejsou zadna hruza.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kdo to tady cte vic/dyl, tak si pamatuje muj zachvat vzteku, ze jsem nevedel, kde je strenka na skalpely (nezvyraznoval jsem to, ale osobne-doma jsem nadaval a prohledal vsechno, jde o to, ze to je tak 30 ruznych nozu, podle nadstavcu)...

    Tak dnes prijdu nahoru ke spolubydlum do patra.. kecame kecame, a nejednou:

    “Jo a vratim ti skalpel...”

    “Coze!!!? Dopice, kdy sem ti ho pujcil?!”

    “Nevim, vstal jsi, potreboval jsem skalep, byl jsi rozespaly, ale pucil jsi mi jej”

    ... furt nemam zadnou vzpominku, ale zakurvoval jsem si podruhe!

    Survival hint:

    NOUZOVE ZAVAZADLO NEOBSAHUJE VECI, ktere se nekomu pujcuji.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Makej, dekfko ;))) (Adla se uci ruzne vzory z paracordu, a do toho ja zkousim kamna, z ukoristenych cihel)

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Takze - neprecenoval bych to, pokud mas “remosku” (veliky hrnec) da se na tom varit, a to dlouho, za malo i z hodne nepravidelnych “cihel”, ale na vrici vodu to trvalo 25:26... furt sakra lepsi nez na ohni, a konvice je min zasrana... dneska nebudu nikomu sit nohu, takze caj bych mel tak v 16:18...

    Kazdopadne mas-li zbytecne matro, postav si to, nemas-li a chces rychle pryc, neobtezuj se...



    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hele ja vim, ze to neni hezky, jako ve videju, ale je to co jsem sehnal ze zbytku ruznych staveb, a princip by mel byt ok...

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---



    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Taky radi westerny? A to ja zas jo. Jinak ten zdroj je hustej, Cowbojove & Indiani? Wt...f!

    ‪Greatest Westerns of the 21st Century - https://www.cowboysindians.com/2020/04/21st-century-westerns/ #cowboysindians‬
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak na me 10x80m zahrade, s obdelanym povrchem 1/8 se probralo asi 6 mist s dynema a cuketama!!!

    Wow! Mozna si splnim sen a na podzim bude pod zelenymi listy lezet hromada oranzovych, zlutych a flekatych veci, ktere me nuti mit je rad (miluju oranzovou a dyne).
    V lete se snad urodi cukety...

    Vsecko je snad, pac u zahrady na hlusine a kompostu/konskych koblihach ... nevis.

    Jestli ted zamrzne (a 3 letovi muzi jsou pristi tyden), bude to : back to the drawing board... pokud to prezije, budu mit zahradu snu, lvl 1.0

    ;)


    Praseci radost.

    Jinak se probralo 6 kytek konopi, ktere jsem nasadil jen tak, pac muzu, to, ze rostou neni nelegalni, ja je sklizet nebudu... uz cca 15 let me konopi ke koureni nezajima, ale treba ty kytky budou krasne (to ony umi) a nakonec si kazdou nekdo vezme. Vymenim je za par lahvi palenky, a furt nikdo nebude nic moc sklizet.

    Tresne nezmrzly, taky dobre.

    Hrach, mangold, chilly, cesnek...

    Jeste chci kukurici, jako tycku k rajcatum...

    Zaroven sd moc hezky rozrostly maliny, ostruziny, angresty... kanadska boruvka uz mi prerusta pres hlavu a nadherne kvete.

    Podarilo se rozmnozit 4 rakytniky, dve samice a dva samce.

    Na tom pozemku mne zahrada fakticky prezije.

    Letos mam i kvetinovou zahradu, pocitaje v to i mak sety, odruda s vysokym obsahem alkaloidu snasejici i mrazy (koupena v coop jako mak na vareni).

    Fazole na ploty pujdou za 3tydny.


    Mam rad zahradu, fakt ze jo. Pokud letos budu mit stesti, tak bude fakt krasna.

    (Jeste osazet okolni urbex zony a brown fieldy, jen tak. Lepsi mit mnoho mist, nez jedno, a kdyz to nekdo sklidi, dobre mu tak.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam