SPECZ: Vim, nahlaseno 2x. Bohuzel zakony nezakazuji po prokazani tyrani, sinporidit dalsi zvire. Proto uvazuju nad ostentativni vrazdou (idealne sousedu, ale to neklapne).
Pes je u nas furt vec, nekontrolovana zadnym narizenim... zato noseni zbrane, no nic...
Jeden rychly smikpres krk, aby zvire uz vic netrpelo, a pak jej rozsekat sekerou pred detmi.
Jdu to nahlasit potreti, za letosek... 2 predchozi psi se ... ztratili. Zajimave je, ze pan, ktery uz neni, pac se upil, mi vykladal, ... no nic.
Moje predchozi stiznosti na psa na 40cm az 1m kusu spagatu, co si kouse nohu, zkoncily zmizenim psa a porizenim noveho. Ted je privazany na betonovy blok na 3m ocelo-lanka, a vyje tak 20h z 24...
Nevim. Nechci mit na starost poskozeni cizi veci, ale zaroven je peklo vedle toho bydlet...
Chlastaji, white trash, mlati i deti, ale ne tak zle, jako tyraji psi.
Adla je socwork, ja ex-socwork, vydrzime fakt hodne, ale bavit se kazde rano o skucicim psu uz zacina fakt srat.
Prostrihal jsem jim nuzkama plot a znova i lanko, pes je vetsinu casu u nas, ale jsem na hranici ochoty k extremnim resenim... treba, ze jim seberu rum a udam je na socialku?
Vim, ze co pisu zni zle. Sorry, fakt bezmoc.