OVERDRIVE: Lol! Zkoncil u Victorinox Nomad!
Sice si z nas dela srandu, ze moc chlastame, ale ja mu proste rozumim.
On tomu rika programm compliance, tedy pouzivej to, co muzes mit u sebe vzdycky.
Nepamatuju si, ze bych za poslednich 17 let vysel z domu (a i doma, pokud nemam zupan, ale kalhoty, tak mam nuz) bez Victorinox Nomad.
Dostal jsem jej od Hyeny v Livignu, stal 11€ a uz je zbrouseny jak reznicky kuchynak. Ale v kombinaci s pouzdrem buck... neni moment, kdy bych nemel cepel.
Mm rad noze, vic nez se slusi, je to az trocha obsese (historku, kterak jsem si ostrihal oboci a pak tvrdil, ze se to nestalo, a za lhani jsem dostal zaracha, tak uz jsem asi vykladal, jenze ten zarach spocival v tom, ze mi otec popral vsechny noze. Tehdy ruzne mikovy, koupene v Lovene, za penize, ktere jsem rodicum ukrad ze zimnich hader ve skrini (pac mi nedavali kapesne)... kazdopadne v te dobe byl tak 1987, mozna 189, a me bylo 6-7 let. Tak dlouho jsem snupal po byte, az jsem tasku s nozema nasel a postupne jsem je nakrad zpet.
Asi me ta lekce naucila, ze lhat se nema, ale kradenim to zpravis, coz je samo paradni pouceni.
Co mi z toho vyplyva dnes? Ze pokud dite spi s nozem pod polstarem, je dobre jej dat na serm... no nic;)