GILHAD: Jinak jednou Hyenou nekdo vyrezaval, nevim proc si vybral britvu, ale je to tak...
A ja blb jsem nedoplnil fotku nozu ve “sbirce” dnes o dlata... ktera povazuju za luxusni noze, typu britva, tedy s jasnym urcenim... neznam znacku, jsou na nich dve tresne... dostal jsem je od kamarada z Francie...
Taky dobra storka:
Matheau rodice utekli v 1968/9 do Francie. Striktni katolici, ortodoxni.
V SK zustal dedecek, ktereho KSC obvinilo z vrazdy postaka (NEMOZNE!!!) a 4 roky sedel na samotce, politicky, ale offiko za vrazdu.
Zacal tam psat basne, necim ostrym na dno vezenskeho esusu, nez si kazdou zapamatoval.
Nekde je mam, a libily, je to tak tenky sesitek, ze zmizel mezi hrety knih, najdu jej pri stehovani a OCR-kuju sem.
Sedel 12 let. Nevinny chlap. Pak maloval obrazy na tema Buh, ty uz se mi tak nelibily, jasne az kutchovite barvy, horomada “Svetla”.
Ale basne pise dobry.
Psal. RIP.
Vnuk jede do pekla, na spatnem koni. Mluvi spatne slovensky a native francouzsky, je ortodoxni katolik, ale jeho dcera Svetlana, o 5 let starsi nez Mia, tak zustala s jeho starou, a on se roky upijel. Ma zuby zbrousene az k dasnim, rek bych, ze jima po nocich dre o sebe.
Vyrezava z dreva, je vynikajici basak, hrozne chlasta, je Slovensky nacionalista az na uroven NaSřtraz! a voli Le pen, zaroven ma fousy az po kozy, dlouhe vlasy, povahou je typicky hippik,...
Rika, ze jsem jeho Alter Ego (tak me pojmenoval, proto velka pismena), miluje deti a psy, a je HLUBOCE NESTASTNY.
Je mi jej velmi lito, jsem opravdu jeho alter ego, a nicim se jinymi zpusoby, ale taky kracim svetem casto sam a bez cile.
Mmchodem dcera Svetlana si vzala slecnu, takze je ted pani a pani Poncik, coz Mathiasovi taky nepridalo (pac Buh orej rek, ze se to nesmi, coz je kurva blbost!!!!).
Po 9/11 zil s ortodoxni zidovkou a zavidi mi, ze se povazuju za jude, coz mu porad rozmlouvam, ze to neni k nicemu dobry, at kniha rika co chce.
Vzdy 3x rocne sedavame po hospodach a kourime dymky. Ja cernoty, on virginske tabaky.
Parkrat jsem jej uhodil, jako by to mohlo pomoct, jemu, aby vystrizlivel, a zacal mit rat slozitosti zivota, me, jako bych mu tim snad neco dokazal vysvetlit.
Smutny francouzky umelec, a nevesely ceskoslovensky patlal. To jsme my dva.
Ale fakt jej mam rad. Moc.