SPECZ: Hele, nechces nasdilet nejaky gpska zajimavych lokaci?
Klidne postou, ja baraky nevykradam (i kdyz nerikam, ze jsem si nikdy nic nevzal, treba plastoveho deckeho konika mam ted metr od sebe a par cepeliasi 2m od sebe ;)
Takze tak.
Souhlasim s tim, ze hamaka je bezva, ale vzhledem k tomu, ze stejne tahnu podlozku a “strechu”, je zdarak podle me min pohodlny, ale bliz k maximu z minima.
Zas zdarak je na picu, kdyz se veci poserou, byl jsemna cundrech, kde 3/4 posadky (treba 20 lidi) melo jen sirak, a hrozne se to posralo. Tehda jsem byl rad za cca 5 lidi, co melo 4x4 igelitu a kusy provazu.
Samo to zkoncilo tak, ze jsme se klepali v mestecku z igelitu, do ktereho ruzne teklo, nekdo uz byl mokry (hlavne my, co jsme to staveli), a rozdelat v tom ohen bylo peklo, krom toho, ze nekteri meli svicku a kusy brizy..
No, nebyl to dobrej cundr, v tomhle ohledu a rozhodne nezapomenu. Tak od blata a mokry jsem byl jen pod Karstejnem a pak na Klastove.
Jakoze teepee s ohnem dobry, ale 5 lidi a konec, stejne sla para od huby, a prselo treba 3 dny. Me se ztratil pes a musel jsem zustat, nez se vratil... no, poucne to bylo.
Nakonec mikdo neprochladnul xmrti, ale hamaka v ten moment byla to posledni... tulili jsme se k sobe jak mokre krysy.
Co ocenuju: ze to nikdo nevzdal, co neocenuju: ze pro drevo a staveni “mestecka” melo vlohy tak 5 lidi ze 40. Ostatni spali v morem jilu.
Bohuzel uz davno nemam pratele, resp mam, ale kazdy je v jine casti zeme, tohle uz dnes neuvidis, aby se seslo 20-40 lidi u ohne, treba na tyden. Casto (a min casto nez bych chtel) proste chodim sam.
A uprime? Dal jsem vsecko s kusem igelitu, vylepseni byla celta. Je mi to vcelku fuck. Tady jsou vsude baraky a kulny, vzdycky najdes dvere a uprosis cloveka, pod nakladaky taky nechcije (doporucuju napsat na okna vzkaz, prejety je jedno, ze nejsi zmrzly).
Vzdyt je to jedno, nakonec kazdy nekde zarve, ale jit 24h v durch mokrem? To je nejhur, co jsem zazil. Taky mi bylo cca 12 let. Nikdy vic.
Stejne jako nikdy vic 2 dny bez vody.
To je asi jedine, co musim.