Uprime doufam, ze Mimino je srac (a rek bych, ze jo), pac tohle bych uz nerad zazil znovu:
Mel jsem pred rozvodem. Tou dobou jsem uz asi 3/4 roku nebral heroin a ani nic, dokonce ani panaky.
Uklizim doma na Zizkove.
Byl to byt, kde bydlela v jednom pokoji ma ex (soon to be), v dalsim ja a ve tretim parecek. Hezka holka a chytrej kluk, slovaci. Vedel jsem, ze oni berou, a ma ex taky. Ja mel kocoura, varim si kafe, umejvam podlahy, sprcha, chci jet za dcerou, takze priprava na 7h ve vlaku. Stmiva se...
Najednou bouchani na d vere a zvoneni.
Rikam si, co sem kdo leze, kamosi prece volaji, ne?
Kdyz to neprestava, kouknu se spehyrkou, tak 4 fizlove a ten chytrej kluk v klepetech, ruka v obvazech.
Tak jako otevru.
Najednou primacknutej ke stene, jeden polda drzi “chytreho kluka”, druhy me pod krkem. Rev a vykopnute dvere do pokoje parecku...
...
Zkratim to, samo jsem byl propusten, zcheckli mi pokoj, kde v te dobe byly i knizky podle abecedy (holt abstinence je svine, tak treba 6h hazis sipky a delas kliky, pak treba uklizis, tridis znamky, varis...)
...
No.
Kdyz jsem pak byl na vyslechu, tak “chytrej kluk” mel rozpocet na 7 let, za 18 loupeznych prepadeni.
Ten debil krad tak, ze vbehnul do tramvaje, ukrad zenske kabelku a vyskocil.
Parkrat mu to nevyslo, takze tam bylo i pouziti nasili, prej nejakou potahal po zemi, a nejaky odreniny a tak...
Kazdopadne MEGA KOKOT.
Zajimave bylo par rekonstruovat, co se stalo.
On mel praci, jezdil cernym Superbem, bila kosile, sacko na miru.
Asi to nekde taky pomrdal, to nevim, kazdopadne asi letel, jenze na zivot a to jeste s herakem, i pro zenu, nekde ziskat musel...
Tak zacal krast kabelky ?:7 - to nevymyslis.
Haluz byla, ze domu dal chodil v bile kosili, sice uz bez auta, ale me rikal, ze uz nedela obchodaka a proto nema karu.
Vubec jsem netusil, ze by moh delat takovy blbosti. Proste se tvaril, ze secko pri starym a pritom krad kabelky. A to jako sveho casu delal aspon za stovku, spis vic, se sluzebni limuzinkou, krabice vina pro klienty... nejakej Hewlett Packard, IBM, tak neco...
Tak to doufam, ze neco takoveho neprobehne ted doma. Nebo, ze treba takovyho neco neprobiha u me doma.
Na tom je na picu, ze ja se lidem do zivota neseru, dyz me nejak neobtezujou, tak co bych se ptal.
Jenze ono navic, i kdyz se ptas, tak stejne vis hovno.
A ja mam prave strach, ze pokud Mimino prekona nejakou hranici, muze se to zle pomrdat. Proto do toho nechci tahat fizly, pac ja nevim, co se deje.
Kazdopadne plan je:
- vymenit fabku
- vzhledem k tomu, ze nema smlouvu, tak pockat, pokud vykopne dvere, ze chce svoje veci, zavolat policajty
Smlouvu mam, on ne.
Sice uz prachy z5 nedostanem, ale jako reseni bez nasili...