EVELINA: to neni punk. To je barak, kde maji byty prideleni lidi, ktery jsou sice socialni pripad, ale jeste porad jim Socialka veri, ze schrast 3000,- /mes na bydleni.
Sak uz jsem se taky ptal, jestli tam vezmou tajdle nize zmineneho zmrda. A vzhledem k tomu, ze 6 z tech 8 milionu, tak dluzi statu, tak nevezmou.
Ten baracek je proste domek pro bezdomovce, kteri uz nechtej byt bezdomovci.
Hrozne me prekvapilo, ze Libor je na tom treba tak, ze ma i umyty okna.
On jako pije FAKT HODNE, ale lidi jej maji radi, a on, zda se, je uplne srovnanej se svojim osudem.
A to je presne to, co me mmchodem zarazi na ID MiM. Jako ok, zadluzil se, jako ok, nema na najem....
Ale proc do boha pak jde, posle do pice jedinou moznou IT praci v Ostrave (prej to bylo tak, ze tam chodil na 11, odchazel ve 2 a zadna prace po nem nezustala, takze za tech 90 tisicovek si jej tam nejak nemeli potrebu nechat, zvlast, kdyz na vytku rek sefovi, ze je pica a ze jim na to sere).
Uplne prave vidim ten “punk”...
Driv k nam chodili lidi, za nim, treba 3 tydne, jezdil do prace taxikem, koupil si stolarske vybaveni a stave rok (!!!!) lehaci patro.
Pak udelal tohle.
Uz za nim nikdo nebyl par mesicu, v telefonu nema kredit (!!!), v lednici ma jen marmeladu, 3 mesice nebyl venku (ted uz jo, zacal rozprodavat veci, asi do zastavarny)....
Takze na jednu stranu vidis 60 leteho alkace, ktery ma umyta ona, podlahy, ze by se z nich dalo jist, opravil si bytecek a tak ze smlouvy na 3 mesice ma smlouvu na neurcito. Kdyz ho potkas, smeje se s ruznymi prateli. Maka na stavbach a ma na najem a chlast. Zije vlastne vcelku hezky. I kdyz je to smutne.
A vedle toho vidis typka, ktery nema ani na autobus, dluzi tolik, ze nema cenu pracovat, podelava vsechny okolo, a to tak, ze uz jej lidi ani nezvou na navstevy; lze kudy chodi, a porad pred sebou vidi jakousi budoucnost.
Ten vykladal, jak podfouknul nejakou firmu a pro Galerie.cz bude jako delat weby. Ze tam byla zakladni cena za 100+ tisic, tak nabidnul, ze to udela za 30, a jestli pry neznam nekoho, kdo to za 5 tisic naprogramuje.
Jestli se roznese, ze dela takova svinstva, uz nenajde praci ani na zivnost, pac je jasne, ze zakazku nesplni, a zaroven podrazil ceny, tak, ze podelal vsechny male OSVC v okoli.
Takze neni punk, jako punk.
Ty divne schranky? Aspon se ti lidi snazi, kde co najdou, jdou nahoru, nebo nepadaji.
Proto jsem tady vcera o Liborovi psal.
A neni hezke se koukat na to, jak typek, kteremu je 45, balancuje na hrane toho, ze nebude mit ani takovou schranku.
Libora mi lito vubec neni, a mam ho rad. Mimina je mi lito, ale uz to jde mimo me.
Az rozproda posledni kus veci, co maji cenu? Zkonci na ulici. A to se mi kdysi, kdyz jsem bral drogy, posmival, ze zle zkoncim... mozna jo. Ale pokud si mam vybrat, tak jako Libor, smireny, mily a s cistym stitem, a srandovnima schrankama. Nez jako ulhanej podvodnik, ktery uz nema jedineho kamarada.
(Mmchodem, to, kdyz to na nej definitivne vsecko prasklo, zpusobil id Mickita, jeho nejlepsi kamos, kterymu Mimino prave taky dluzi a taky volal. No a najednou se ukazalo, ze Mimino vyklada, jak ma dobrou praci, jinym zas, ze jej prejelo auto, a tudiz nemuze pracovat (!!!!), jinym zas rika, ze nezveda telefony,.. no a tak.
Pritom nefetuje ani nechlasta, aspon, co ja vim. Jen tak dlouho lhal, az se do tech siti nejak zaplet, zda se.)